Πρωταθλητής με 11.000 ευρώ!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης μετά από προσπάθεια αρκετών χρόνων ανέβηκε στην Α2 κατηγορία πόλο των ανδρών.Το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε μέρος η ομάδα της Ηλιούπολης,  ήταν το καλοκαίρι του 2007 στην Δ΄ Εθνική, με την ομάδα να ανεβαίνει άμεσα στην Γ’.
Το 2008 παρέμεινε στην Γ’ Εθνική,
και το 2009 πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ εθνική. Πέρυσι, πάλεψε και πάλι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε κάτι όμως που ήρθε φέτος και το πανηγύρισαν ανάλογα.
Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα,  που ειδικεύεται στο άθλημα, μίλησε για την προσπάθεια και πραγματικά έδωσε μια άλλη διάσταση του πως μπορείς να στεφθείς πρωταθλητής έστω και σε μικρή κατηγορία: «Με μπάτζετ 11.000 (!!!) € και πριμ ανόδου ακόμα 4.000 €, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα, η οποία πέτυχε το απόλυτο. Κι αν θέλετε το πιστεύετε. Τόσο είναι το μπάτζετ μας για τους παίκτες. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο, και με τις ίδιες σκέψεις, όσον αφορά το οικονομικό. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε να απλώσουμε τα πόδια μας. Και ευτυχώς οι παίκτες που διαθέτουμε το καταλαβαίνουν απόλυτα. Έχουμε ένα ρόστερ, το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε, και το οποίο πιστεύω ότι θα μας κρατήσει σχετικά εύκολα την επόμενη χρονιά στην Α2. Και με αυτό φυσικά συμφωνεί και ο προπονητής μας».
Όλα δείχνουν ότι και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραμάνης είναι μέσα στο ίδιο κλίμα: «Ο στόχος επετεύχθη. Οι πολλές επιλογές που είχαμε σαν ομάδα, έκαναν πολύ εύκολο το έργο μας. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατά την άποψή μου, ήμασταν πιο ομάδα από όλες τις υπόλοιπες και αυτό οφείλεται στην ύπαρξη δικού μας κολυμβητηρίου, και το γεγονός ότι η ομάδα δεν ήταν διασκορπισμένη. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και του χρόνου. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και οι παράγοντές της ομάδας το θέλουν πολύ. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο ίδιος προγραμματισμός και στο μέλλον. Χωρίς πολλά έξοδα, και με κινήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ