40 Χρόνια Περιστέρι 4-5/6/2011

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν  το Σαββατοκύριακο οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης “40 Χρόνια Περιστέρι για κολυμβητές και κολυμβήτριες 8 - 9 ετών”, προαγωνιστικών και AGE GROUP κατηγοριών, Εφήβων – Νεανίδων και OPEN. Οι αγώνες που αποτελούν
το κορυφαίο γεγονός στο χώρο της κολύμβησης στο Περιστέρι είχαν την οργανωτική σφραγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, έχοντας παράλληλα  και την αρωγή του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Περιστερίου.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα, σε αντίθεση με τις πρώτες απογευματινές ώρες που τα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από τον ουρανό του Περιστερίου. Η προσωρινή (δυνατή) βροχή μόνο για λίγο επέφερε ανησυχία. Ακριβώς με την έναρξη του τελετουργικού ο ήλιος –σύμμαχος του ΓΣΠ- έκανε την εμφάνισή του και έτσι η πρόεδρος του Περιστερίου, Γωγώ Μουγιάκου κήρυξε την έναρξη των αγώνων, ενώ οι «Μπελάδες» έκαναν τα χορευτικά τους και καταχειροκροτήθηκαν.

Το παρών έδωσε και ο Πέτρος Μουγιάκος, η εμβληματική φυσιογνωμία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και ιδρυτικό του μέλος, καθώς και σχεδόν όλα τα μέλη της νυν διοίκησης.

Με τη συμβολή των εθελοντών, των συνεργατών, του προπονητικού επιτελείου και των υπεύθυνων του κολυμβητικού τμήματος, οργανωτικά όλα κύλησαν ρολόι και ο ΓΣΠ επιβεβαίωσε τις περγαμηνές του στην τέλεση σημαντικών αγώνων.


Έπαθλο από ένα ποδήλατο

Όπως κάθε φορά στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης του Γ.Σ. Περιστερίου, πολλά παιδιά έφυγαν με το καινούργιο τους πολυτάχυτο ποδήλατο, έπαθλο από τις νίκες τους στις ηλικίες 8, 9, 10 και 11 ετών.

Ο Βασίλης Τιμολέων (8 ετών) του ΓΣΠ κατέκτησε ένα από αυτά τα ποδήλατα και στην ίδια ηλικία η Στυλιανή Μοσχονά. Στα 9χρονα κέρδισαν ο Ανδρέας Αλικανιώτης και η Ειρήνη Νίνου, στα 10χρονα η Φωτεινή Μέτσιου και ο Παναγιώτης Δούκας και στα 11χρονα η Γεωργία Παυλοπούλου και ο Βασίλης Γαργάλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ