Κατέλαβε την 4η θέση ο Ν.Ο. Λάρισας

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Με μία θέση στην Πανελλήνια 8άδα στη διπλή Κατηγορία Κορασίδων-Νεανίδων και μία 13η θέση στην Κατηγορία Παίδων-Εφήβων επέστρεψαν οι δύο αθλητές του ΝΟΛ από τη Νικήτη Χαλκιδικής, Κουμουνδούρου Έλενα και Κούκος Μαργαρίτης. Οι δύο αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά και συγχρόνως ήταν η πρώτη φορά που κολύμπησαν αγωνιστικά στη θάλασσα αφού όλες οι προπονήσεις γίνονται στο κολυμβητήριο. Έτσι δεν υπήρχε η προηγούμενη εμπειρία (σε αντίθεση με τις άλλες κολυμβήτριες) και αυτός είναι και ο λόγος όπου χάθηκε το τρίτο μετάλλιο για μόλις 4 δευτερόλεπτα. Παρ΄όλα αυτά ο προπονητής Οικονόμου Ζήσης δηλώνει πολύ ικανοποιημένος και για τους δύο αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούκος Μαργαρίτης ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής όπως επίσης και η επίδοσή του ήταν έκπληξη για την κούρσα που έκανε.
Συμμετείχαν συνολικά 78 αθλητές, αριθμός που δείχνει ότι το μέλλον για τις μεγάλες αποστάσεις είναι αισιόδοξο. Ειδικά οι μεγάλοι σύλλογοι πλέον προπονούνται εντατικά στη θάλασσα και οι ηλικίες είναι και μικρότερες των 14 ετών. Σημαντική επίσης και η συμμετοχή των γονέων στην παραλία της Νικήτης δείγμα ότι κάτι καινούργιο ξεκινά στην κολύμβηση.
Η επόμενη παρουσία του ΝΟΛ με την αγωνιστική ομάδα θα είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στην Αθήνα, όπου εκεί θα φανεί και όλη η προσπάθεια αθλητών και προπονητών της αγωνιστικής χρονιάς που κλείνει σε μερικές εβδομάδες.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
ΠΗΓΗ:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ