Στη Χαλκίδα για το 7ο Κύπελλο Ευρίπου ο Πρωτέας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στη Χαλκίδα ταξιδεύει το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 ο Πρωτέας Λαμίας για να πάρει μέρος στο 7ο Κύπελλο Ευρίπου που διοργανώνεται από τον Α.Κ.Ο. Χαλκίδας. Αυτή η κολυμβητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Χαλκίδας  (50m) και συμμετέχουν αθλητές αγωνιστικών κατηγοριών. Η ημερίδα αυτή
παρουσιάζει ιδιαίτερο  ενδιαφέρον γιατί είναι ευκαιρία για τους κολυμβητές να βελτιώσουν
τις επιδόσεις τους και να πετύχουν χρόνους που θα είναι όρια για τη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες κατηγοριών που θα γίνουν τον επόμενο μήνα στο Περιστέρι. Οι αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη Λαμία έχοντας μαζί τους μετάλλια και επαίνους. 
Στην  αποστολή που αποτελείται από 11 κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετέχουν οι αθλητές: Ελένη Αδάμ, Ιωάννα Αδάμ, Αλογοσκούφη  Κωνσταντίνα, Γρίβα Βασιλική, Γουργιώτης Θωμάς, Κυροδήμος Σωτήρης, Μπράζας  Κωνσταντίνος, Μπράζα Βαλίνα, Παναγοπούλου Παναγιώτα, Παπαναγνου Ρουμπίνη και Σαπούνη Βασιλική.
Την ομάδα δε θα ακολουθήσει ο κολυμβητής του Πρωτέα Αλέξανδρος Χαντζηπαυλίδης ο οποίος θα ταξιδέψει για τη Χαλκιδική  για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί 11-12 Ιουνίου 2011 στη θαλάσσια περιοχή της Νικήτης, η οποία βρίσκεται απόσταση περίπου 95 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και διοργανώνεται από την ΚΟΕ σε συνεργασία με την Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων ΝΙΚΗΤΗΣ «Ο ΣΙΘΩΝ».
ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ