Οδύσσεια η επιστροφή

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η εθνική ομάδα πόλο Γυναικών αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα από την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά στο Κίρισι της Ρωσίας, ωστόσο το ταξίδι της επιστροφής θα είναι Οδύσσεια για τις διεθνείς πολίστριες! Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού
συγκροτήματος επρόκειτο να ταξιδέψει χθες το πρωί από το Κίρισι με ενδιάμεσο σταθμό στην Ουκρανία, ωστόσο η πτήση από τη ρωσική πόλη ακυρώθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι διεθνείς πολίστριες να παραμείνουν στο αεροδρόμιο μέχρι τα μεσάνυχτα προκειμένου να πάρουν την επόμενη πτήση για Ουκρανία.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη επηρέασε και το ταξίδι από την Ουκρανία προς την Ελλάδα, καθώς πλέον από εκεί θα ταξιδέψουν για Αθήνα σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα.


Με την επιστροφή τους τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για την τελική φάση του World League, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Τιανζίν της Κίνας 14-19 Ιουνίου. Εκεί η Εθνική θα έχει ακόμα μία ευκαιρία για δυνατά ματς πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαγκάη, όπου καλείται να υπερασπιστεί την τέταρτη θέση που κατέκτησε το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης.

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ