Κλειστό το Κολυμβητήριο Χαλκίδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Δήμος Χαλκίδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Μεσοπρόθεσμο και στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, κλείνει για δύο μέρες το Κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα, Τρίτη και Τετάρτη. Οι μεγάλες επιβαρύνσεις που φέρνει το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής»
για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έρχεται να πιέσει και άλλο τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παραδειγματικά, η αύξηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, σημαίνει αύξηση της τιμής του κατά 6% και άρα σε ίδιο ποσοστό αύξηση του κόστους θέρμανσης των καταστημάτων, των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των κέντρων ηλικιωμένων, των πολιτιστικών χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Πιέζοντας ακόμη περισσότερο τα ήδη επιβαρυμένα, από την κρίση και τον «Καλλικράτη», οικονομικά του.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη τακτική της Κεντρικής Διοίκησης (που όχι μόνον αγνοεί την ανεπάρκεια των εσόδων από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους, υπερτιμά τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη και φόρους και μεταβιβάζει αρμοδιότητες χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, αλλά συνεχίζει να παρακρατά πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν προχωράει σε αναπτυξιακά προγράμματα), ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε να προχωρήσει σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του –πλέον ενεργοβόρου από τις άλλες δημοτικές εγκαταστάσεις- Κολυμβητηρίου.
Το Κολυμβητήριο δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη, 28 και την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, το διήμερο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. 

ΠΗΓΗ:eviaportal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ