Αντωνάκου: «Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο»

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Την πίστη της στην Εθνική ομάδα και την αισιοδοξία ότι θα συνεχιστούν και φέτος οι επιτυχίες εξέφρασε η Σταυρούλα Αντωνάκου με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
Η 29χρονη διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο διεθνές μίτινγκ
του Κίρισι, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έλαβε μέρος, όσο και στη συνέχεια που περιλαμβάνει το Super Final του Γουόρλντ Λιγκ και φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.
Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά την ταλαιπωρία της επιστροφής από τη Ρωσία και προετοιμάζεται ενόψει του πρώτου ταξιδιού για φέτος στην Κίνα και τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ (Τιανζίν, 14-19/6).
 «Στο τουρνουά πήγαμε αρκετά καλά. Το πρωί κάναμε προπόνηση και το απόγευμα παίζαμε αγώνες. Αντιμετωπίσαμε τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου και δείξαμε πως σε ένα καλό μας παιχνίδι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, όπως κάναμε κόντρα στις ΗΠΑ, όπου παίξαμε καταπληκτικά και καταφέραμε να κερδίσουμε την Πρωταθλήτρια κόσμου. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα πολύ δυνατό τεστ στην Κίνα, την τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ, όπου θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε ξανά τους αντιπάλους μας, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σαγκάη. Στόχος μας στο Γουόρλντ Λιγκ είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να προετοιμαστούμε για τη Σαγκάη, όπου εκεί πρωταρχικός μας στόχος είναι η είσοδος στην 8άδα και εν συνεχεία στα νοκ άουτ ματς θα διεκδικήσουμε υψηλότερες θέσεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ