Βαριά ήττα από την Ουγγαρία οι άνδρες

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Με ήττα από την Ουγγαρία με 12-5 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο 13ο «Σαμαρτζίδης Καπ» που έγινε στην Κέρκυρα. Απέναντι στους νικητές των τριών τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων η εθνική ομάδας έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο.
Ο Νόρμπερτ Μαντάρας και ο Πέτερ Μπίρος εκτελούσαν, την Εθνική μας, στην πρώτη περίοδο, με τον πρώτο να σκοράρει τρεις φορές και τον δεύτερο άλλες δύο στην κόντρα. Σ' αυτά, η απάντηση ήταν το άριστο ποσοστό μας στον π/π (2/2 Φουντούλης Ι.), αλλά αμυντικά υπήρχε πρόβλημα.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο η άμυνα βελτιώθηκε αισθητά, με τον Τσαλκάνη να αντικαθιστά τον Καραμπέτσο, αλλά επιθετικά οι επιλογές δεν ήταν αυτές που έπρεπε με αποτέλεσμα η διαφορά στο σκορ να πάει στο +4 (3-7).

Το σερί των Ούγγρων είχε συνέχεια και στην τρίτη περίοδο, με πρωταγωνιστή τώρα τον Ντένες Βάργκα και τους διεθνείς μας να εξακολουθούν μην μπορούν να βρούνε λύσεις στην επίθεση.


Ο Κολόμβος ήταν που ξεμπλόκαρε (7.33') πριν το φινάλε την επίθεση μας, με την Εθνική να πετυχαίνει γκολ μετά από σχεδόν 20' και μετά από σερί 6-0 των Μαγυάρων.Εκτός της δεκατριάδας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, άφησε τους Γιώργο Φουντούλη και Αλέξανδρο Γούνα.


Η Ισπανία, στο ματς που προηγήθηκε, νίκησε 10-5 τη Ρωσία, που αντιστάθηκε στα πρώτα δύο 8λεπτα.


Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πέτερ Μπίρος (Ουγγαρία), καλύτερος τερματοφύλακας ο Ινιάκι Αγκοιιλάρ (Ισπανία) και πρώτος σκόρερ ο Πέτερ Μπίρος (Ουγγαρία) με 8 γκολ.

Τα στοιχεία των αγώνων
Ρωσία – Ισπανία 5-10
Τα οκτάλετπα: 2-2, 3-4, 0-3, 0-1
Ρωσία (Καραμπούτοφ): Ιβάνοφ (Ραστοργκούεφ), Τσέσεφ, Οντιντσόφ, Ριζόφ – Αλενίτσεφ, Ασάεφ 1, Αντίποφ 1, Καλτούριν 2, Φιτακουτνίκοφ, Νοβοξένοφ, Βισνιακόφ, Λισούνοφ 1, Λαζάρεφ
Ισπανία (Ρ Αγκουιλάρ): Αγκουιλάρ (Λόπεθ), Γκαρσία Μάρκο, Μάρσαλ, Φερνάντεθ, Μολίνα 4, Μινγκέλ 2, Ρόκα, Εσπανιόλ, Σίρανι, Περόνε Φελ., Πέρεζ, Γκαρσία Τσάβι 4

Ελλάδα – Ουγγαρία 5-12
Τα οκτάλεπτα: 3-6, 0-1, 0-3, 2-2
Ελλάδα (Άντριτς): Καραμπέτσος (Τσαλκάνης), Μυλωνάκης, Καρούντζος, Μιράλης 1, Δελακάς, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χρ., Ντόσκας, Κολόμβος 1, Φουντούλης Ι. 3, Αληχανίδης, Βουλγαράκης
Ουγγαρία (Κέμενι): Σέζι, Γκορ – Νάγκι 1, Μαντάρας 3, Βάργκα Ντένες 3, Σίβος, Χοζνιάσκι, Κις, Βάργκα Ζολτ, Βάργκα Ντάνιελ 1, Μπίρος 3, Στάινμετζ Άνταμ, Χαράι 1, Μπούντζιου

Τελική βαθμολογία
Ουγγαρία/30-16/9
Ισπανία/23-19/6
Ελλάδα/19-27/3
Ρωσία/18-28/0
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ