Τιμή και δόξα στον «Τεό»

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Είναι παίκτες που έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Είναι άνθρωποι που έχουν τον τρόπο να φτάσουν στην κορυφή. Τους μαγνητίζει η κορυφή. Ένας από αυτούς είναι και ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου. Το περασμένο καλοκαίρι
μετά από 15 χρόνια η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε πως πρέπει να διαγράψει την ιστορία και τον άφησε να φύγει… Ο «Τεό» έκλεισε στην Παρτιζάν με 20.000 ευρώ και απέδειξε πως όσοι τον έδιωξαν έκαναν ένα μεγάλο λάθος.

Την ώρα που οι πρώην συμπαίκτες του γύριζαν με το κύπελλο στην Αθήνα αυτός κατακτούσε στη Ρώμη την Ευρωλίγκα. Το 2002 στη Βουδαπέστη είχε φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και το 2011 με την Παρτιζάν στη Ρώμη. Εκεί κάποτε είχε πάρει την πρώτη θέση στον κόσμο στο Στρατιωτικό πρωτάθλημα, στην ίδια πισίνα, και έλεγε πως θα του φέρει γούρι.

Μετά από τον ημιτελικό με τη Μλάντοστ έκλαψε... Όταν συνήλθε έλεγε στους συμπαίκτες του πως θα πάρουν την Ευρωλίγκα. Το κατάφεραν. Μετά από τον τελικό του Σαββάτου τον ασπάστηκαν όλοι. Από τον Βουγιασίνοβιτς έως τον πιο μικρό παίκτη της ομάδας. Η Παρτιζάν επέστρεψε στην κρυφή για πρώτη φορά μετά από το 1976 και έφτασε τις 7 κούπες!

Ο «Τεό» έδωσε τις απαντήσεις αλλά πάνω από όλα έδειξε πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου. Μετά από τον τελικό τον πλησίασε ο αδελφικός του φίλος ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Ρώμη με την σύζυγο του, Κορίνα Στεργιάδου, και του είπε πως πρέπει να παίξει άλλα πέντε χρόνια πόλο!

Ο ήρωας μας έφτασε τις 31 κούπες. Εξηγούμαστε: 13 πρωταθλήματα, 12 κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδος, 2 Ευρωλίγκα, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 Ιντερλίγκα. Φέτος πήρε 4 κούπες με την Παρτιζάν. Ο μεγάλος Ιγκόρ Μιλάνοβιτς οδήγησε την Παρτιζάν στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 35 χρόνια και τόσο αυτός όσο και ο πρόεδρος Αλεξάντερ Σόσταρ μετά από τον τελικό πλησίασαν τον «Τεό» και του ανακοίνωσαν πως θα γίνει ο πρώτος μη Γιουγκοσλάβος που η φωτογραφία του θα είναι πλέον στην αίθουσα της δόξας της Παρτιζάν. Δίπλα στον Μιλάνοβιτς και στον Στάμενιτς.

Ο «Τεό» είχε στη Ρώμη τους δικού του ανθρώπους. Ο πατέρας του και η μάνα του ήταν εκεί και έκλαιγαν από χαρά. Έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία. Ο πατέρας του του είχε πει: «Προχώρα και εδώ είμαι εγώ» όταν έφυγε από την Ελλάδα και πήρε και άδεια από το Λιμενικό. Η μητέρα του πήγαινε στο Βελιγράδι για να του φτιάξει τις μακαρονάδες της. Στη Ρώμη ήταν και ο Κώστας Λούδης, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Μάκης Λυκούδης, ο Λευτέρης Παυλίδης. Όλοι εκεί.

Το Βελιγράδι γιορτάζει. Πάνω από 50.000 κόσμου θα περιμένουν την Κυριακή τους θριαμβευτές στο αεροδρόμιο ενώ την αποστολή της Παρτιζάν θα συναντήσει και η πολιτική ηγεσία της χώρας. Τη Δευτέρα ο «Τεό» έχει κληθεί να μιλήσει με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά ενώ στη συνέχεια θα κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Από το Σάββατο το όνομα Θεόδωρος κολλάει στο στόμα των ανθρώπων της Παρτιζάν. Έτσι τον φωνάζουν όλοι. Αυτό το όνομα είχαν γράψει και στην τούρτα που του έκοψαν.

Το μέλλον του Θεόδωρου είναι λαμπρό. Πλέον στοχεύει στις 40 κούπες. Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Όποιος τον θέλει περισσότερο θα τον πάρει...

ΠΗΓΗ:theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ