Νικηφόρα ο Τρίτωνας στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Τρίτωνας στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Αντίπαλος ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος μάλιστα μπορώ να πω ότι
παρουσιαζόταν σαν φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα, λόγω και της νίκης του στην πρώτη φάση με 14-12.

Τελικό αποτέλεσμα σήμερα 9-8 (2-0, 2-4, 1-0, 4-4).
Ο Τρίτωνας ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε 3-0 στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο, η Αλκηστις Μπενέκου έχασε τετ α τετ στην κόντρα, και ο Ηρακλής μέσα στα επόμενα 3 λεπτά πέτυχε 4 συνεχόμενα γκολ και πήρε προβάδισμα 3-4. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Τρίτωνας ισοφάρισε.
Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ κακή. Ο ρυθμός έπεσε πολύ, και οι 2 ομάδες φρόντιζαν περισσότερο την άμυνά τους. 1 μόλις γκολ σε ατή την περίοδο και 5-4 μπροστά οι Αθηναίες.
Στην τέταρτη περίοδο, ο Τρίτωνας με ένα ξέσπασμα ξέφυγε 8-4 περίπου 4΄πριν το τέλος.
Ο Ηρακλής τα έπαιξε όλα για όλα, και κατάφερε να μειώσει πολύ γρήγορα στα 2 (8-6) και 1΄πριν το τέλος στο 1 (9-8). Οι 2 τελευταίες επιθέσεις των 2 ομάδων δεν απέφεραν τίποτα, με τελικό απολογισμό την νίκη του Τρίτωνα που ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα.
Κορυφαία του Τρίτωνα η Αλκ. Μπενέκου και η Στεφανία Χαραλαμπίδου, η οποία σκόραρε αρκετά, αλλά στάθηκε τυχερή τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις. Γενικά ο Τρίτωνας είχε πολύ τύχη σήμερα, σε αντίθεση με τον Ηρακλή. Η Μαργ. Πλευρίτου είχε καλές και κακές στιγμές, κάτι που χαρακτήρισε κατά πολύ όλο το παιχνίδι του Ηρακλή, ο οποίος πλέον για να αναδειχθεί πρωταθλητής θα πρέπει να περιμένει βοήθεια από τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτισσες κέρδισαν πολύ εύκολα την Βουλιαγμένη με σκορ 9-2 (1-0, 2-0, 3-0, 3-2), εκμεταλλευόμενες την ανυπαρξία των μικρών αθλητριών την Βουλιαγμένης (κατά βάση αγωνίζεται η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα των νεανίδων) στην επίθεση, οι οποίες κόλλησαν μπροστά στην Διαμαντοπούλου. Μάλιστα προς το τέλος, η απογοήτευσή τους ήταν ολοφάνερη, με αποτέλεσμα οι κοπέλλες του Πανιωνίου να φεύγουν συνέχεια στην κόντρα.
Ο Πανιώνιος είνι βέβαιο οτι θα στηριχθεί στην άμυνά του προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος, η Γλυφάδα κέρδισε 8-1 το Ρέθυμνο, πολύ εύκολα, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Αύριο πρωί στις 1 1 ο Ηρακλής αγωνίζεται με το Ρέθυμνο, ενώ αμέσως μετά, ο Τρίτωνας με νίκη επί του Πανιωνίου, εξασφαλίζει τον τίτλο. Το μεσημέρι στις 1 αγωνίζονται οι Γλυφάδα εναντίον της Βουλιαγμένης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ