«Ζητάω αυτά που έχω δουλέψει»

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μιλά στο Onsports για την δίκη που είχε με τον Ολυμπιακό και τα χρήματα που του χρωστά ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/6) η εκδίκαση της προσφυγής του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
και πλέον, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε αναμονή για την γνωστοποίηση της απόφασης.
Τον «Τεό» εκπροσώπησε ο δικηγόρος του, ο πατέρας του Γιάννης ενώ μάρτυράς του, ήταν ο πρώην πολίστας του «ερυθρόλευκου» συλλόγου, Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος γνώριζε όλη την κατάσταση.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ζητά από τον Ολυμπιακό οφειλές από το 2003, ενώ πρόκειται για το διπλάσιο ποσό από αυτό που «κέρδισε» σύμφωνα με απόφαση  του δικαστηρίου ο Γιώργος Αφρουδάκης την προηγούμενη εβδομάδα.
«Η αγωγή έχει γίνει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και μόνος μου είχα πάρει τρεις αναβολές, περιμένοντας τον Ολυμπιακό, τον οποίο σέβομαι, γιατί δεν ήθελα να φτάσει η υπόθεση μέχρι εδώ. Ήμουν διακριτικός όλο αυτό το διάστημα αφού δεν είχα αποκαλύψει τίποτα σε δημοσιογράφους ή οπουδήποτε αλλού και το γεγονός έγινε γνωστό σήμερα (14/6)», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου πολίστα.
Και συνέχισε: «Ζητάω τα δεδουλευμένα και τίποτα περισσότερο. Ζητάω χρήματα που έχω δουλέψει, για τα οποία έχω χύσει αίμα και έχω ιδρώσει για να τα βγάλω».
Να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια με τον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο Αντώνης Βλοντάκης, ενώ ο Γιώργος Αφρουδάκης κέρδισε την αγωγή που είχε κάνει στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ