«Καλό τεστ, να φτάσουμε ψηλότερα»

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Μια καλή διοργάνωση κι ένα δυνατό τεστ»… Στα συμπεράσματά τους από την παρουσία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών στο «Σαμαρτζίδης Καπ» στην Κέρκυρα, αλλά και στις επιδιώξεις
του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο τουρνουά προετοιμασίας στη Βουδαπέστη αναφέρθηκαν οι Φίλιππος Καραμπέτσος και Μάνθος Βουλγαράκης…«Εκτός από μια καλή διοργάνωση, το «Σαμαρτζίδης Καπ» αποτέλεσε και ένα πάρα πολύ καλό τεστ, που μόνο θετικά συμπεράσματα είχε για την ομάδα. Οι αντίπαλοι ήταν πάρα πολύ δυνατοί και εμείς φανήκαμε πολύ καλοί και έτοιμοι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και στο τουρνουά της Ουγγαρίας να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς και κυρίως στην επίθεση, έτσι ώστε να είμαστε πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι για κάθε άμυνα. Αυτό που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι να αποκτήσει η εθνική ομάδα ξανά αυτοπεποίθηση και να φτάσει και πάλι στο επίπεδο που βρισκόταν και γιατί όχι ακόμα πιο ψηλά».

Από την πλευρά του, ο διεθνής φουνταριστός επισήμανε: «Τα τουρνουά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας, όμως έχουν πολύ μεγάλη σημασία, διότι αντιμετωπίζουμε και μαθαίνουμε αντιπάλους, που μπορεί να κληρωθούμε στα νοκ άουτ παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το τουρνουά της Κέρκυρας ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, με δυνατούς αντιπάλους και πολλές απαιτήσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα, αν είχαμε μεγαλύτερη συνοχή, όμως γι' αυτό το λόγο είναι τα φιλικά, για να γινόμαστε καλύτεροι και να βλέπουμε τα λάθη μας.


Όσο για το τουρνουά στην Ουγγαρία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες, όπως είναι η Γερμανία και η Ρωσία και αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για μας. Πιστεύω πως θα εμφανιστούμε πολύ βελτιωμένοι, ιδίως στην αυτοσυγκέντρωση, όπου πιστεύω πως έχουμε κάποιο μειονέκτημα, κυρίως όταν κουραζόμαστε. Θα ήθελα η εθνική ομάδα να πιάσει την απόδοση παλαιότερων χρόνων και να μπει ξανά στο γκρουπ των δυνατών στην παγκόσμια κατάταξη. Βασικός μας στόχος είναι, εκτός βέβαια από την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ