Νηρέας Πατρών η νέα δύναμη

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Νέα ομάδα πόλο που θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική των ανδρών, προέκυψε στην Πάτρα, από την συγχώνευση του Νηρέα (Γ΄ Εθνική) και του Φάρου (Δ΄ Εθνική).Ο Νηρέας ομάδα Γ’ Εθνικής και ο Φάρος (Δ’) αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια άλλη ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται  στη Γ’ Εθνική με το όνομα του Νηρέα Πατρών.
Οι παίκτες που θα αγωνίζονται στην ομάδα είναι οι:
Λευτέρης Μπόκαρης, Γιάννης Δημητσιάνος, Παναγιώτης Κοτσιώνης, Σάκης Κολλιόπουλος, Κων/νος Παπαιωάννου, Γιώργος Αθανασόπουλος, Νίκος Βλάχος, Μάκης Τσουτσάνης, Λάμπρος Αναστασόπουλος, και Μάκης Λυκούδης (παίκτης - προπονητής), από τον Νηρέα και Παναγιώτης Βασιλείου, Παναγιώτης Βουλουξής, Διονύσης Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Κονδάκης, Νίκος Αφράτης, Ανδρέας Γιωργάκης, Φώτης Βουλουξής, Δημήτρης Παλουμπής, από τον Φάρο.
Το Onsports επικοινώνησε με τον Φώτη Βαρουξή, τον εμπνευστή της ιδέας και μας μίλησε για την προσπάθεια, που έγινε πραγματικότητα: «Όταν ήμουν ακόμη παίκτης του ΝΟΠ δημιούργησα μια ομάδα, τον Φάρο, με παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ. Την κρατήσαμε 4 χρόνια, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων, δυσκολευόμασταν να την κρατήσουμε και αποφασίσαμε να συγχωνευθούμε με τον Νηρέα και να αγωνιζόμαστε στη Γ’ Εθνική. Ήδη έχουμε κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες στην Ομοσπονδία. Έφερα από τον Φάρο 10 παίκτες, από τους 24, γιατί δεν μπορούσαν όλοι λόγω υποχρεώσεων και συνεχίζουμε ως μια ομάδα».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ