Επιστροφή στους τελικούς!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μετά από το διάλειμμα για το φάιναλ φορ του κυπέλλου πόλο ανδρών συνεχίζονται την Τετάρτη οι τελικοί του πρωταθλήματος της Α1. Ο Ολυμπιακός μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου στην Κάλυμνο θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα επιστρέφοντας στις νίκες στον 3ο τελικό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18:00 (Novasport 4) στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά και σε αγωνιστική και ελπίζει να κερδίσει και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών. 

Από την άλλη η Βουλιαγμένη που για μια εβδομάδα δεν συμμετείχε σε αγώνες θέλει να συνεχίσει να παίζει δυνατή άμυνα για να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Εάν πάντως οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα την Τετάρτη το Σάββατο δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα μέσα στο Λαιμό. Η Βουλιαγμένη έχει προβλήματα τραυματισμών με τον Γκάκ και τον Τσαλκάνη αλλά αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι. Διαιτητές του 3ου τελικού θα είναι οι Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης. 

Το τρίτο εισιτήριο! 

Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα κριθεί το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) η 3η θέση του πρωταθλήματος η οποία οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Ο Πανιώνιος χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Μάζη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και όποια ομάδα κερδίσει (1-1) θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αν και χωρίς τον Μάζη ο Πανιώνιος χάνει μεγάλη δύναμη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σταυρίδης, Μοίραλης. 
ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ