Αιχμηρή απάντηση Διαθεσόπουλου

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Απάντηση στις καταγγελίες των ανθρώπων του Εθνικού, όσον αφορά στις εκλογές της ΚΟΕ, έδωσε ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.«Στο θέμα των εκλογών, ο κ. Αναστασίου είναι καλοδεχούμενος και τον περιμένω. Ελπίζω μόνο να κρατήσει το λόγο του
και να μην λιποτακτήσει όπως άλλοι στο παρελθόν. Στα υπόλοιπα που ανέφερε, απαξιώ να απαντήσω σε έναν άνθρωπο με μηδενική προσφορά στο χώρο, που δεν τον γνωρίζει ο κολυμβητικός κόσμος, ίσως καλά-καλά ούτε οι Εθνικοί.
Στο θέμα της ηλικίας, από όσο γνωρίζω δεν είμαι με το ένα πόδι στον τάφο, ούτε ξέρω αν υπάρχει όριο στην ηλικία για να είναι κάποιος πρόεδρος. Για τους 25 Ολυμπιακούς του συμβουλίου της Ομοσπονδίας, έχω να πω το εξής: οι κύριοι Χρυσοστόμου, Σαρακατσάνης, Τελώνης, Μιχαηλίδης, Αριστείδης Παπαδόπουλος είναι Ολυμπιακοί;
Για το κολύμπι, ο Ιούνιος δεν είναι μήνας μεταγραφών. Ας φέρουν τις αιτήσεις τον Οκτώβρη να τις περάσουμε. Το θέμα της Σκέλος έγινε τον Οκτώβρη. Όσα αναφέρουν είναι φτηνιάρικα, ποταπά και κομπλεξικά. Συκοφαντίες και ψεύδη. Στον Εθνικό είναι αχάριστοι.
Είναι οι πιο ευνοημένοι την τελευταία τριετία σε πολλά ζητήματα και οικονομικά. Ό, τι ζήτησαν το πήραν. Ας ρωτήσουν και τις προηγούμενες διοικήσεις», αναφέρει η γραπτή δήλωση του κ. Διαθεσόπουλου.
ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ