Τελικό οι Ποσειδώνες της Βουλιαγμένης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Οπως αναμενόταν οι Ποσειδώνες της Βουλιαγμένης συνέχισαν το βιολί τους και έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου αύριο θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Ισπανική Μεντιτεράνι. Οι Ποσειδώνες κέρδισαν στην φάση των 16 την Ατσίλια με σκορ 14-1.
Στα προημιτελικά απέναντί τους βρέθηκε η Ουγγρική Χόνβεντ, την οποία και διέλυσαν με σκορ 17-1, και στον ημιτελικό απέκλεισαν τους Ταύρους της Ισπανικής Σαντ Αντρέου κερδίζοντας με σκορ 6-2.
Οι αντίπαλοί τους στον τελικό (Μεντιτεράνι) απέκλεισαν στους 32 την Βερόνα με σκορ 12-0, στην φάση των 16 απέκλεισαν την Λουγκάνο με 14-7, στον προημιτελικό την Λεβάντε με σκορ 5-2 και στον ημιτελικό τους Κροκόδειλους της Ποσίλιπο με σκορ 6-3.

Οι Ξιφίες της Βουλιαγμένης, στην ίδια ηλικία, αποκλείστηκαν στην φάση των 16 από τους Αλιγάτορες της Αβους, χάνοντας με σκορ 3-5.

Στην μικρότερη ηλικία τα Παπάκια της Βουλιαγμένης απέκλεισαν στον πρημιτελικό τους Μπέιμπι Σαρκς της Τιγκούλιο κερδίζοντας με σκορ 8-3, και πέρασαν στην τετράδα. Εκεί αποκλείστηκαν από την Σαβόνα, χάνοντας 3-7 και θα αντιμετωπίσουν στον μικρό τελικό την Γαλλική Μαρσέιγ που ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι με 7-8 από την Βερόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ