«Δεν μπορώ να ακούω άλλο για διαιτησία»

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος, σημείωσε πως οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν δίκαια εις βάρος του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ακούει άλλο τις διαμαρτυρίες των Πράσινων για τη διαιτησία.
«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά οι διαιτητές δεν μας αφήνουν», απάντησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:


Βαγγέλης Πάτερος (προπονητής Ολυμπιακού)
: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά περάσαμε μια ...νεκρή περίοδο δυόμισι οκταλέπτων και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟ να μπει στο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι στο 4-3 η εμπειρία μου έλεγε ότι θα είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι να λήξει η συνάντηση, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις το φαβορί ...μικραίνει και το αουτσάιντερ ...μεγαλώνει όσο περνούν τα λεπτά. Κάναμε όμως ένα εξαιρετικό τέταρτο οκτάλεπτο και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτό. Παρά τα προβλήματα κατάφεραν να φέρουν τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμη τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, να παίξουμε καλύτερα απ' ότι σήμερα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν δέχομαι τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία. Άλλη άμυνα παίζαμε εμείς και άλλη αυτοί. Δεν μπορώ να ακούω εδώ και 6 χρόνια ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία. Είναι αστεία όλα αυτά".

Χρήστος Αφρουδάκης (παίκτης Ολυμπιακού):
"Παρά τα λάθη που κάναμε, ήμασταν οδηγοί του αγώνα και με "κλειδί" την άμυνα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Το βάθος και η ποιότητα που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που για μια ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκε σε ένα ακριτικό νησί".


Γιώργος Ντόσκας (παίκτης Ολυμπιακού):
"Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και προκριθήκαμε για μια ακόμη φορά σε έναν τελικό. Σέβομαι την άποψη των παικτών του Πανιωνίου, αλλά η ...ώρα του Ολυμπιακού δεν πέρασε ακόμη. Είμαστε εδώ, παρά τα γνωστά σε όλους προβλήματα, για να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Γιάννης Φουντούλης (παίκτης Ολυμπιακού)
: "Θα είναι ένα ντέρμπι ο αυριανός τελικός. Δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει ανακάμψει από την απώλεια του πρωταθλήματος, έχει καλή ομάδα και θα δώσει τα πάντα για να πάρει έναν τίτλο. Όμως έχουμε σαν ομάδα το καλύτερο ρόστερ και θα κερδίσουμε. Πολλοί λένε ότι σαν αθλητής έχω κάνει μια άψογη χρόνια και ότι βελτιώνομαι συνέχεια. Αυτό θέλω και με τέτοιους σπουδαίους παίκτες δίπλα μου πώς να μη τα καταφέρω; Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εφέτος δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε. Εμείς δεν θέλουμε το κύπελλο για να περάσουμε κάποιο μήνυμα στην διοίκηση. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα. Θέλουμε να λέμε και να είμαστε μεγάλοι αθλητές, πολίστες τίτλων. Να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ανεξαρτήτως προβλημάτων. Θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους εαυτούς μας. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή και σκληρή ομάδα. Όταν το σκορ έφθασε στο 4-3 ...κτύπησε συναγερμός. Στο τέλος ήμασταν καλοί και η διαφορά στο σκορ ήταν φυσικό επακόλουθο".

Φάνης Κουντουδιός (προπονητής Παναθηναϊκού)
: "Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και το έχει αποδείξει μέσα στην χρονιά. Όμως, γιατί οι διαιτητές δεν μας αφήνουν να ...κλέψουμε το παιχνίδι από μια καλύτερη ομάδα; Γιατί δεν μας δίνουν ένα δικαίωμα στην έκπληξη; Στο 4-3 δεν μας σεβάστηκαν. Έγιναν αποβολές που δεν πήραμε, ενώ οι αντίπαλοι έπαιρναν ποινές χωρίς την μπάλα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά...."

Γιώργος Τσόκας (αρχηγός Παναθηναϊκού):
"Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι διαιτητές. Δεν έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό. Δεν σεβάστηκαν αθλητές σαν τον Γιώργο τον Αφρουδακη. Σε κάποια στιγμή τους ζητούσα τον λόγο σαν αρχηγός της ομάδας και δεν γύριζαν να με κοιτάξουν. Γιατί;".

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ