«Προπόνηση το Σετούμπαλ»

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Προθέρμανση» ενόψει Σαγκάης αποτελεί για τους Έλληνες κολυμβητές το 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο 10χλμ. της FINA, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/6) στο Σετούμπαλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, για τον αγώνα
των Ελλήνων κολυμβητών: «Ο αγώνας στο Σετούμπαλ αποτελεί προετοιμασία για τα παιδιά, μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χαλκιδική. Ο Γιαννιώτης θέλει να έχει μια καλή συνέχεια, μετά την παρουσία του στο Σάντος και το Μάντσεστερ και ενόψει της Σαγκάης. Ο αγώνας στο Σετούμπαλ θα αποτελέσει μια καλή προπόνηση τακτικής και εμπειρίας για αυτόν. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να κολυμπήσει σε κρύα νερά, καθώς η θερμοκρασία του νερού θα είναι 17 βαθμούς».
Όσο για τους στόχους στη Σαγκάη, ο Νίκος Γέμελος τόνισε: «Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στο Λονδίνο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η 10άδα. Θέλουμε να τελειώσουμε εκεί με την υπόθεση αυτή, ώστε μετά να προετοιμαστούμε για το Λονδίνο και να μην έχουμε τη διαδικασία του προολυμπιακού στο Σετούμπαλ του χρόνου, γιατί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πρόκριση στο Λονδίνο για το μετάλλιο. Θέλουμε να πετύχουμε αυτό το στόχο και μετά θα έχουμε τα 5χλμ και το ομαδικό για να κυνηγήσουμε το μετάλλιο».
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τους υπόλοιπους: «Η  Αραούζου, πήγε πολύ καλά στη Χαλκιδική, κολυμπώντας χρόνους ανδρών. Δείχνει καλά στοιχεία, το μόνο που μας φοβίζει ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων είναι η απειρία. Ο Φωκαΐδης έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ