Ο Πανιώνιος στον τελικό...

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής και οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν τις κάτωθι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: Μάκης Βολτυράκης (προπονητής Πανιωνίου): "Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός πήρε μια διαφορά ασφαλείας και με το ρόστερ που διαθέτει κέρδισε
τον αγώνα. Όταν και οι 2 ομάδες του τελικού έχουν προβλήματα, με σοβαρές ελλείψεις προπονήσεων, είναι φυσιολογικό να επικρατήσει η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της. Επίσης κανείς δεν πρέπει να λησμονά ότι ο Πανιώνιος, με εξαίρεση τους 3 έμπειρους πολίστες του, έχει μια νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν την εμπειρία να αντιπαρατεθούν απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού όταν μάλιστα προέρχονται από ελλιπή προπαρασκευή. Το μέλλον του τμήματος είναι αβέβαιο. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος και μετά ...βλέπουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει και πιο θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Για τους διαιτητές του τελικού εκτιμώ οτι μεροληπτική και έδειξαν ανικανότητα"
Κώστας Κοκκινάκης (παίκτης Πανιωνίου): "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν δικαιολογείται η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι. Απορώ γιατί οι διαιτητές και συγκεκριμένα ο κ. Σκαλοχωρίτης ...αδικούν τον Ολυμπιακό με τα σφυρίγματα τους. Δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός τη βοήθειά τους. Δεν τους αποδίδω δόλο. Προφανώς δεν ξέρουν απο πόλο. Ο Ολυμπιακός, ειδικά σήμερα, κέρδισε δίκαια. Τα τελευταία χρόνια όμως ο Πανιώνιος είχε στιγμές και παιχνίδια που μπορούσε να αμφισβητήσει τα πρωτεία. Δεν τον άφησαν".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ