Λυμπερτά: «Ό,τι καλύτερο στη Σαγκάη»

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αρκετά ευχαριστημένη με την απόδοσή της στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Sette Colli» που διεξήχθη στη Ρώμη εμφανίστηκε η Μαριάννα Λυμπερτά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ
και αναφέρθηκε τόσο στους αγώνες της Ρώμης, όπου κατέλαβε την 3η θέση στα 1500μ. ελεύθερο, όσο και στην προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σαγκάης.
Παράλληλα, η Μαριάννα Λυμπερτά ανέφερε ότι στόχος της αρχικά είναι η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στη συνέχεια να επιδιώξει κάποιο μετάλλιο.
«Το ‘Sette Colli’ διεξάγεται κάθε χρόνο και πραγματικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό μίτινγκ, που κάθε χρόνο είναι καλύτερο, με μεγάλο ανταγωνισμό. Η πισίνα είναι πολύ καλή και η οργάνωση εξαιρετική. Όσον αφορά την απόδοσή μου, είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Πήρα την 3η θέση στα 1500μ. ελεύθερο και αυτό είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μου. Κάθε μέρα κάνω πολλά χιλιόμετρα στην προπόνηση και βλέπω ότι κάνω σωστή δουλειά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη, όπου εκεί θα αγωνιστώ και στην πισίνα και στην ανοικτή θάλασσα και θα διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Πρώτος στόχος είναι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετέπειτα να κυνηγήσω κάποιο μετάλλιο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ