Νηρέας Χαλανδρίου: Νέο ξεκίνημα...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ένας υποβιβασμός φέρνει στενοχώρια και πίκρα καθώς βλέπεις τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να πηγαίνουν χαμένοι. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που ένα κακό αποτέλεσμα, όπως είναι ο υποβιβασμός μιας ομάδας, μπορεί να έχει τελικά θετική εξέλιξη.
Ναι, αυτό που λέμε ακούγεται περίεργο και πολλοί θα πουν ότι δεν ισχύει αλλά υπάρχει
το τρανό παράδειγμα του Νηρέα Χαλανδρίου που δικαιώνει απόλυτα την παραπάνω άποψη.
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Νηρέα έκανε μεγάλη προσπάθεια την προηγούμενη χρονιά στην Α1 αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Κάποιες λεπτομέρειες, που σε όλα τα ομαδικά σπορ, κάνουν τη διαφορά έστειλαν στην Α2 τα κορίτσια αν και μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν. Τελικά αυτό δεν έγινε και η στενοχώρια ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα στις τάξεις του Νηρέα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα… Εξάλλου πρέπει να κοιτάξεις την επόμενη μέρα, να δεις τι θα πράξεις για να κάνεις την ομάδα σου πιο δυνατή, έστω και αν θα αγωνιστείς σε μια κατηγορία πιο χαμηλή.
Στο Νηρέα δεν έχασαν χρόνο καθόλου. Εδώ και λίγο καιρό επικρατεί μια νέα τάξη πραγμάτων καθώς το γυναικείο τμήμα πόλο άλλαξε σελίδα και οι μέρες που έρχονται αναμένονται καλύτερες από τις τωρινές.
Ο Δημήτρης Φαραντούρης, άνθρωπος που δραστηριοποιείται χρόνια στο σύλλογο του Νηρέα Χαλανδρίου, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και με το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης και η επόμενη μέρα δείχνει ότι θα είναι καλή.
Ο κ. Φαραντούρης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Απόλυτα πετυχημένος στην επαγγελματική του ζωή, ζει και αναπνέει για τον αθλητισμό. Ο ίδιος υπήρξε πολύ καλός μπασκετμπολίστας καθώς ήταν μέλος της ιστορικής ομάδας του ΑΣ Παπάγου τη δεκαετία του 80(μετέπειτα ήταν και προπονητής στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου) οπότε γνωρίζει άριστα την ψυχολογία των ομάδων και των αθλητών.
Ήδη στο Νηρέα Χαλανδρίου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν. Με χαμηλούς τόνους και όχι μεγάλα λόγια, στόχος είναι να φτιαχτεί μια ομάδα που θα αποτελείται από κορίτσια που θα προέρχονται από τις εξαιρετικές ακαδημίες του Νηρέα. Αρκετές κοπέλες από αυτές που στελεχώνουν το ρόστερ συμμετέχουν ήδη στις Εθνικές ομάδες και αυτό είναι ένα δείγμα ότι η σωστή βάση υπάρχει. Όπως έχει πει και ο Δημήτρης Φαραντούρης «θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που αρχικά θα χαίρονται τα κορίτσια να παίζουν εδώ. Θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια. Να είναι ευτυχισμένες όταν θα έρχονται για προπόνηση και να έχουν λυμένα όλα όσα τους απασχολούν εκτός πισίνας έτσι ώστε μετά να είναι αφοσιωμένες σε αυτό που ξέρουν να κάνουν: να παίζουν πόλο .Εμείς πρέπει να τους παρέχουμε ασφάλεια και να είμαστε οργανωμένοι εντός και εκτός πισίνας».
Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες όλη η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου βγήκε και δείπνησε σε εστιατόριο της περιοχής, παρουσία φυσικά του Δημήτρη Φαραντούρη που μίλησε στις πολίστριες για τα σχέδια του και για το όραμα του. Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες κινήσεις καθώς πάνω από όλα στο Νηρέα θέλουν να είναι μια αγαπημένη οικογένεια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ