Πολλές επιτυχίες σε πισίνα και θάλασσα για τον ΟΘΑΚ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η αυλαία για τη φετινή χρονιά έπεσε και οι μικροί αθλητές του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα. Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο κλειστό
κολυμβητήριο Καβάλας διεξήχθη το θερινό πρωτάθλημα Προαγωνιστικών κατηγοριών και οι αθλητές του ΟΘΑΚ ήταν εκεί πιστοί στο ραντεβού τους με τις επιτυχίες.
Με 10 αθλητές κατέφερε να ανεβεί στο βάθρο 11 φορές! Με τους Εμφιετζή Παναγιώτη, 1ο στα 50μ στα 100μ και στα 200μ ελεύθερο, την Καλαϊτζή Μαριλένα 1η στα 400μ ελεύθερο και 2η στα 100μ και 200μ ελεύθερο, την Τσιγγαλίδου Θεοφανώ 3η στα 50μ ελεύθερο, την Μιχαηλίδου Θεανώ πρώτη στα 50μ και 100μ πρόσθιο και τέλος τις σκυταλοδρομίες των κοριτσιών 11 ετών 4Χ100μ ελεύθερο και 4Χ100μ Μ.Ομαδική με τις Ιατράκη Κατερίνα – Καλαϊτζή Μαριλένα – Καλαϊτζόγλου Άννα και Τσιγγαλίδου Θεωφανώ που κατέκτησαν την 3η θέση και στα δύο αγωνίσματα.
Τα ατομικά τους ρεκόρ βελτίωσαν και κατέκτησαν θέσεις μέσα στις οκτάδες των αγωνισμάτων οι: Καλαϊτζόγλου Άννα, Ιατράκη Κατερίνα, Ιατράκης Χάρης, Κοτζαηλία Σοφία, Ανέστης Γιώργος και η Αθανασιάδου Δέσποινα.
Από την αρχή της χρονιάς οι αθλητές μαζί με τους προπονητές Βαλσαμίδου Ισιγόνη και Γκέκα Νίκο επιβεβαιώνουν σε κάθε αγώνα την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει να διαγράφεται από πέρσι στα φυτώρια του ΟΘΑΚ, προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς εκπροσώπους της καβαλιώτικης κολύμβησης, δείχνοντας ότι αν υπάρχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για το άθλημα όλα είναι δυνατά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γονείς στους αθλητές και στους προπονητές για μια υπέροχη χρονιά γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον αγωνιστικό στίβο για το Σεπτέμβριο, καλωσορίζοντας τους νέους μικρούς αθλητές που μπαίνουν στην οικογένεια της προαγωνιστικής ομάδας του ΟΘΑΚ!!
Αυτό το Σαββατοκύριακο ο ομιλός μας εκπροσωπήθηκε επάξια και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που έλαβε χώρα στη Νικήτη Χαλκιδικής.
Ο προπονητής Γκέκας Νίκος μαζί με τις αθλήτριες Μιχαηλίδου Κυριακή και Πύργου Ειρήνη, έκαναν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της πισίνας και έλαβαν μέρος στα 5000μ ανοιχτή θάλασσα με την Μιχαηλίδου Κυριακή κατακτώντας την 5η θέση και στα 1500μ ανοιχτή θάλασσα με την Πύργου Ειρήνη καταλαμβάνοντας την 4η θέση.
Στην παρθενική τους εμφάνιση στη θάλασσα, οι δύο αθλήτριες του ΟΘΑΚ με τις επιδόσεις τους κατάφεραν να καταλάβουν θέσεις στις οχτάδες των αθλημάτων ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στα κορίτσια και στον προπονητή που ανέδειξαν το όνομα του ΟΘΑΚ σε πανελλήνιο επίπεδο και σε αυτό το άθλημα του υγρού στίβου. 

ΠΗΓΗ:k-tipos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ