Γερμανοί έτοιμοι για Σαγκάη

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί πρωταθλητές κολύμβησης,  ρίχνονται και αυτοί στη μάχη με αντάλλαγμα ένα εισιτήριο για τη Σαγκάη.Στο Βερολίνο, από την Κυριακή (5/6) διεξάγεται το γερμανικό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ με την Μπρίτα Στέφεν και τον Πολ Μπίντερμαν να πρωταγωνιστούν.
Το γερμανικό ζευγάρι αστέρων της κολύμβησης,
ενώνεται και στην πισίνα, με απώτερο σκοπό την πρόκριση  στο Παγκόσμιο. Μετά την αποτυχία της Στέφεν, τον περασμένο Αύγουστο, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τόσο η ίδια όσο και ο φίλος της Πολ  Μπίντερμαν.
Η απουσία δυνατών σπρίντερ, οδήγησε σε αποτυχία την άλλοτε κραταιά  γερμανική ομάδα, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Τερμάτισε έκτη στην κατάταξη, θέση που πήρε η Γαλλία, όταν άλλοτε οι πρωταθλητές της είχαν φθάσει στο σημείο να κυνηγούν σε διακρίσεις, στο Παγκόσμιο της Ρώμης, τις φημισμένες Ηνωμένες Πολιτείες.
Στο Βερολίνο, η Στέφεν  θα πάρει μέρος  στα 50 και 100μ. Η 27χρονη κολυμβήτρια είχε σιωπήσει όταν φήμες, την ήθελαν να αποχωρεί από τις πισίνες. Η  ίδια πάντως  δήλωσε, ότι θέλει να συνεχίσει  την καριέρα της έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, μετά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα της. 
Η επιστροφή της, στις κορυφαίες κολυμβήτριες έγινε σιωπηρά,τον περασμένο Νοέμβριο, με δύο χάλκινα μετάλλια, που κατέκτησε στο  Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.
Από την πλευρά του, ο Μπίντερμαν προσπαθεί να κερδίσει μερικές θέσεις στην κατάταξη των 200 και 400μ. Στη Βουδαπέστη, είχε ηττηθεί στο 200άρι, αλλά είχε νικήσει στα 400μ. τον Γάλλο Γιανίκ Ανιέλ. Η εκδίκηση, πάντως του Γερμανού, θα είναι όντως «κρύο πιάτο» καθώς ο Γάλλος στο Παγκόσμιο της Σαγκάης θα επικεντρωθεί μόνο στο 200άρι.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ