Πελεγκρίνι: «Έτοιμη για Σαγκάη»

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στους «Επτά Λόφους» (Sette Colli) της Ρώμης, η Πελεγκρίνι πέρασε με άριστα το τελευταίο τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης. «Είμαι χαρούμενη, γιατί είχα ισορροπημένη απόδοση, σε όλη τη διάρκεια της κούρσας». Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε ότι είναι το «αφεντικό» στα 400μ .ελεύθερο, καθώς επικράτησε
με  το πολύ καλό 4'04 "67 και με πέρασμα στο 200άρι σε 2'01" 11, στο 48ο κολυμβητικό μίτινγκ της Ρώμης. Το τελευταίο τεστ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σαγκάη το πέρασε  με άριστα, δεδομένου του χρονικού διαστήματος, που το πέτυχε. Κουρασμένη, αλλά και ευτυχής, άφησε πίσω τη Βρετανίδα Τζόαν Τζάκσον με 4'07 "88 και τη Λότε Φριις από τη Δανία, που «κυνήγησε» την Ιταλίδα στη μισή σχεδόν διάρκεια της κούρσας, αλλά τελικά τερμάτισε σε 4'07" 42.
«Είμαι χαρούμενη, γιατί είχα μια που καλή απόδοση και ισορροπία σε όληξ τη διάρκεια της κούρσας. Ήταν η τελευταία δοκιμή πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήθελα να κολυμπήσω καλά. Έδειξα ότι είμαι έτοιμη». 
Ακόμα και ο προπονητής της Φιλίπ Λούκας πιστεύει στην «καλή απόδοση» της αθλήτριάς του, στη Σαγκάη. Η Πελεγκρίνι, τον Απρίλιο, σημείωσε 4΄03΄΄49, το δεύτερο καλύτερο χρόνο, πίσω από τη Βρετανίδα Άντλινγκτον με4'02" 84, στην απόσταση.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ