Τα παιδιά του Ν.Ο.Αλιβερίου ξεκίνησαν και πάλι να κολυμπούν στο νέο τους χώρο

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Δελτίο τύπου για την συγκέντρωση στο Μυλάκι εξέδωσε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα ακόλουθα:Όταν η τοπική κοινωνία αγωνίζεται ενωμένη βγαίνει κερδισμένη. Αυτό απέδειξε η συγκέντρωση στο Μυλάκι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, όταν 500 περίπου άτομα, γονείς, παιδιά αλλά και απλοί
ενεργοί δημότες έδωσαν ένα δυναμικό παρών, για να «θωρακίσουν» με την παρουσία τους την ολοκλήρωση
της τοποθέτησης των νέων πλωτών εξεδρών άθλησης του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στη θάλασσα.

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η συλλογικότητα και η συνεργασία μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις. Από την Τρίτη που ξεκίνησε ο άδικος πόλεμος απέναντι στον ΝΟΑ, σύσσωμη η τοπική κοινωνία έστειλε ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσους θέλουν σε τέλμα την περιοχή.

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη : Ασχοληθείτε επιτέλους ουσιαστικά με τα προβλήματα της περιοχής και δώστε τις λύσεις αλλά και τις μάχες που απαιτούνται.

Το «δεν γίνεται έτσι» είναι ένας βολικός μύθος για να καλύπτει την απραξία.

Οι μάχες δίνονται δίπλα στους δημότες και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου! Όχι στο διαδίκτυο και στα χαρτιά. Αυτό λέγεται χαρτοπόλεμος!

Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι πολλά. Χρειάζονται Δράση – Αντίδραση – Σχεδιασμό-Υλοποίηση και όχι στείρα αντιπολιτευτική κριτική. Λύσεις στα προβλήματα δεν δίνουν οι άγονες καταγγελίες . Οι λύσεις απαιτούν τόλμη και ανάληψη ευθυνών. Απαιτούν συμμετοχή και διάλογο για να μπορούν να δοθούν απαντήσεις.

Οι αποτελεσματικές ενέργειες του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου, σε πλήρη συνεργασία με τον Ν.Ο. Αλιβερίου απέδειξαν έμπρακτα τον σεβασμό του στη νεολαία και τον αθλητισμό. Απέδειξαν ότι συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία των παιδιών και των γονιών και ότι η δική τους αρωγή και συμπαράσταση είναι η κινητήριος δύναμή του. Επαληθεύοντας την προσωπική του άποψη και προεκλογική δέσμευση ότι παρά την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ