Αγύμναστοι οι διεθνείς

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι εξετάσεις που έλαβαν στα χέρια τους οι αθλητές της Εθνικής πόλο Ανδρών απέδειξαν αυτό που όλοι υποστήριζαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ότι δηλαδή τίθεται θέμα με τη φυσική κατάσταση των αθλητών.Η σύγκριση με τις τιμές παλαιότερων εργομετρικών εξετάσεων αποδεικνύει ότι
αρκετοί δεν προπονήθηκαν πέρυσι όσο τις προηγούμενες σεζόν. Και είναι λογικό Οι διεθνείς που είναι απλήρωτοι από τους συλλόγους τους και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα στην καθημερινότητά τους έκαναν πολλές φορές μονές προπονήσεις στο πρωτάθλημα, το οποίο πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε.
Το γεγονός αυτό είχε αντίκτυπο στη φυσική τους κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιπτώσεις ακόμη και σοβαρής μείωσης της μυϊκής τους μάζας.
Αυτή η κατάσταση φυσικά μπορεί να διορθωθεί μέχρι τον πρώτο μεγάλο στόχο της εθνικής ομάδας, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (Ιανουάριος 2012), στο οποίο μόνο με θαύμα δεν θα προκριθούν οι διεθνείς μας. Αντιλήφθηκαν ότι η προηγούμενη σεζόν τούς κόστισε τόσο στην τσέπη τους όσο και αγωνιστικά και όλοι δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν αντίστοιχο πρόγραμμα την προσεχή χρονιά, καθώς θέλουν να είναι συνεπείς με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η Εθνική από χθες άρχισε στο κολυμβητήριο του Ζαππείου κοινό καμπ προετοιμασίας με την ομάδα της Ισπανίας, το οποίο θα διαρκέσει έως και αύριο. Επειτα οι δύο ομάδες θα αναχωρήσουν την Πέμπτη για την Κέρκυρα, όπου θα φιλοξενηθεί το «Σαμαρτζίδης Καπ» από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου. Σ' αυτό το δυνατό τουρνουά προετοιμασίας θα λάβουν επίσης μέρος η Ουγγαρία και η Ρωσία.
Οι Ισπανοί έφτασαν στη χώρα μας με 15 πολίστες (Αγκιλάρ, Γκαρσία, Μάρσαλ, Φερνάντεζ, Μολίνα, Μινγκουέλ, Γκαγιέγκο, Εσπανιόλ, Βάλες, Περόνε, Πέρες, Γκαρσία, Λόπεζ, Σίρανι, Γκουτιέρεζ).
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ