«Σημαντικό το μετάλλιο»

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Sette Colli» της Ρώμης.Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δήλωσε:
«Ήταν μία σημαντική διοργάνωση. Έδειξε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εγώ κατάφερα κι ανέβηκα στο βάθρο. Θα συνεχίσουμε τις εντατικές προπονήσεις, καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαγκάη. Είμαστε μία καθαρά νεανική ομάδα, αλλά πιστεύω πως κάποια παιδιά θα μπορέσουν να διακριθούν στο παγκόσμιο».
Η Νόρα Δράκου μίλησε και αυτή για τη νεανική ομάδα: «Είμαστε μία καθαρά νεανική ομάδα. Όμως τα πήγαμε πολύ καλά και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και στη Σαγκάη. Φέτος οι χρόνοι έχουν ανέβει κατά πολύ, όμως πιστεύω πως κολυμβητές, όπως ο Γρηγοριάδης, ο Δρυμωνάκος, αλλά και όσοι αγωνίζονται στην ανοιχτή θάλασσα σίγουρα θα ξεχωρίσουν».
Τέλος, η Μαριάννα Λυμπερτά δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου. Θα μπορούσα βέβαια να είχα πάει ακόμη καλύτερα. Τώρα συνεχίζω τις εντατικές προπονήσεις για το μεγάλο μου στόχο, μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ