Καραμπέτσος: « Θα παλέψουμε»

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το12ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο των ανδρών, που διεξάγεται την Παρασκευή (3/6) και  το Σάββατο (4/6) στην Κάλυμνο.Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Φίλιππος Καραμπέτσος, αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά επισήμανε
στις δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ότι και οι «πράσινοι» δεν θα πέσουν αμαχητί: «Έχουν μείνει δύο ή τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Μακάρι για εμάς να είναι τρία. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και τα γνωστά προβλήματα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αυτό αποδεικνύει και τα τρόπαια, που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει το πάνω χέρι στο φάιναλ φορ. Εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και όλα τα περιθώρια για μια καλή εμφάνιση, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούμε. Το γεγονός ότι έχουμε χάσει όλα τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει τίποτα ενόψει του ημιτελικού. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκεται η επιθυμία να πάμε στον τελικό».
Ο φύλακας  «άγγελος» των δοκαριών του Παναθηναϊκού τόνισε τα σημεία, που θα κριθεί αυτό το φάιναλ φορ: «Το φάιναλ φορ θα κριθεί στη θέληση, την αυτοπεποίθηση και το καθαρό μυαλό. Αγωνιστικά, θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να προσέξουμε την επιθετική κόντρα του Ολυμπιακού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ