«Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011


Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, απατώντας στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος και του ζητάει να σταθεί στο ύψος του.
Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, μίλησε χθες σε αθλητική ιστοσελίδα, απαντώντας στις κατηγορίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για όσα συνέβησαν στο Final 4
της Καλύμνου.
Με τη σειρά του λοιπόν, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία απαντά στον Διαθεσόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δια στόματος Δημήτρη Διαθεσόπουλου, όπως πληροφορηθήκαμε, ήρθε η «απάντηση» στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο αφού ο Πρόεδρος της ΚΟΕ δεν είχε το σθένος να απαντήσει στο Σύλλογό μας.

Ας ενημερώσει κάποιος τον κύριο Διαθεσόπουλο ότι η «μόνιμη» θέση που κατέχει δεν του δίνει κανένα δικαίωμα για χαρακτηρισμούς, εκτός αν δεν γνωρίζει ότι το αξίωμά του είναι λειτούργημα και εκτός από δηλώσεις στον Τύπο, οφείλει με τη συμπεριφορά του να προάγει το άθλημα και να προασπίζει τους θεσμούς του.

«Ηλιθιότητες» δεν είναι κύριε Διαθεσόπουλε τα ερωτήματα που έθεσε ο Σύλλογός μας, αστοχία όμως είναι που δεν είπατε -έστω και για τα μάτια του κόσμου- ούτε μια συγγνώμη για την υποστολή της σημαίας του Παναθηναϊκού.

«Σαχλαμάρες» δεν είναι κύριε Διαθεσόπουλε τα γεγονότα, τα οποία αποδεδειγμένα συνέβησαν, αστοχία είναι όμως ο Πρόεδρος της ΚΟΕ να προσπαθεί να τα εκμηδενίσει.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο συντάχθηκε με τη θέση της Γ.Γ.Α για την καταπολέμηση της βίας σε όλα τα φετινά ματς «υψηλής επικινδυνότητας» Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ, τα οποία έβγαλε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Για το λόγο αυτό δεν δέχεται από κανέναν να εμπαίζει την ιστορία και το Σύλλογο και να ρίχνει «σπίθες» στον κόσμο του Π.Α.Ο, προκαλώντας με δηλώσεις τύπου: «Τι να κάνουμε αν στην Κάλυμνο οι περισσότεροι είναι οπαδοί του Ολυμπιακού».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο δεν φοβάται να «παίξει με τη φωτιά», παραμονή αγώνα, αν και ξέρει ότι οι «επιστήμονες» της πισίνας μπορεί και πάλι να τον «βουλιάξουν» με τον τρόπο τους. Αποδεικνύεται περίτρανα όμως μετά τη στάση που κράτησε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ ότι ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται αδίκως, ούτε διαμαρτύρεται για να κερδίσει εντυπώσεις αφού ουδέποτε αμφισβήτησε την ανωτερότητα του αντιπάλου.
Επιτέλους, κύριε Διαθεσόπουλε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων!».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ