Με χρώμα...ελληνικό

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στο «Φόρο Ιτάλικο» της Ρώμης φιλοξενείται την Παρασκευή και το Σάββατο (3-4/6) το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας στο πόλο. Στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η χώρα μας θα έχει δύο εκπροσώπους: τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος με το σκουφάκι της Παρτιζάν
Βελιγραδίου φιλοδοξεί να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, όπως είχε κάνει το 2002 με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον διεθνή διαιτητή Νίκο Σταυρόπουλο.

Στους αυριανούς ημιτελικούς, η Παρτιζάν αντιμετωπίζει την πολυνίκη του θεσμού Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Η σερβική ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, όμως στην προημιτελική φάση ήταν ασυναγώνιστη και προβάλλει ως το φαβορί. Από την πλευρά τους, οι Κροάτες είχαν πολλές φιλοδοξίες στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας προσθέσει στο δυναμικό τους τον καλύτερο ίσως πολίστα του κόσμου αυτή τη στιγμή, τον Σέρβο Βάνια Ουντόβιτσιτς, αλλά η πορεία τους δεν ήταν καλή, ούτε στο πρωτάθλημα της χώρας, ούτε στην Αδριατική Λίγκα. Προκρίθηκαν στο φάιναλ-φορ τη... τελευταία στιγμή, χάρη στην «αυτοκτονία» της Πριμόριε Ριέκα.


Στον δεύτερο ημιτελικό, η Προ Ρέκο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην «πρωτάρα» Μπούντβα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας και κάτοχος του τίτλου είναι σαφώς η πληρέστερη ομάδα στον κόσμο, διαθέτει πλειάδα αστέρων και μοιάζει σχεδόν ανίκητη: η μοναδική της φετινή ήττα ήρθε στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ, από την κυπελλούχο Ευρώπης Σαβόνα. Σε ό,τι αφορά την εκπρόσωπο του Μαυροβουνίου, πάει στη Ρώμη χωρίς άγχος και με στόχο να παλέψει για την έκπληξη απέναντι στην Προ Ρέκο, γνωρίζοντας ότι η χρονιά της είναι ήδη επιτυχημένη.


Το πρόγραμμα των αγώνων:



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6 - Ημιτελικοί



20:30
Παρτιζάν Βελ. - Μλάντοστ Ζάγκρεμπ


22:00
Προ Ρέκο - Μπούντβα


ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6



20:30
«Μικρός» τελικός


22:00
ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ