Διεθνείς διοργανώσεις για την Καραντάκου

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Για νέες διεθνείς διοργανώσεις ετοιμάζεται η Βολιώτισσα κολυμβητήρια Σταυρούλα Καραντάκου του ΟΕΑ/ΝΑΒ που θα πάρει μέρος μέσα στο μήνα σε καμπ προετοιμασίας στη Νάουσα, ενώ θα ακολουθήσουν τον Ιούλιο το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων
στη Σερβία αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που θα γίνει τον Αύγουστο στο Περού.
Η Βολιώτισσα κολυμβήτρια του ΟΕΑ/ΝΑΒ Σταυρούλα Καραντάκου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις μεγάλες αυτής διοργανώσεις μετά τα βαλκανικά μετάλλια που πήρε στη Βοσνία και την καλή παρουσία και στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις» τον περασμένο μήνα.
Η Σταυρούλα Καραντάκου στο διεθνές μίτινγκ με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες πήρε την τρίτη θέση στα 50μ ελεύθερο γυναικών με χρόνο 27.04, ενώ πιο πριν γύρισε με πέντε βαλκανικά μετάλλια από τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθησαν στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας.
Η Βολιώτισσα αθλήτρια του ΟΕΑ/ΝΑΒ στη Βοσνία κατέκτησε δυο ατομικά χρυσά μετάλλια με πρωτιές στα 50 μ. και στα 100 μ. ελεύθερο, αλλά δυο χρυσά ήταν στα 4Χ100 ελεύθερο και 4Χ100 μ. μικτή ομαδική, ενώ πήρε κι ένα χάλκινο με την ελληνική ομάδα στα 4Χ200 μ. ελεύθερο και τώρα συμπεριλήφθηκε και στις δύο διεθνείς αποστολές, σε Βελιγράδι και Λίμα, ενώ θα προετοιμασθεί από 20-26 Ιουνίου στη Νάουσα. 

 
Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων (Βελιγράδι, 6-10 Ιουλίου) η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Βαζαίος, Σαμιλίδης, Καρακαϊδός, Θεοχαρίδης, Χαλιντέι, Καραντάκου, Σαμαρά, Γκολομέεβ (όρια), Βασιλειάδου, Παντή, Ντουντουνάκη, Μανουσάκης (ποσόστωση).
 
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφηβων - νεανίδων (Λίμα Περού, 16-24 Αυγούστου) θα μετάσχουν: Βαζαίος, Σαμιλίδης, Θεοχαρίδης, Καρακαϊδός Καραντάκου και Χαλιντέι.
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών / γυναικών (Σαγκάη, 24-31 Ιουλίου) θα μετέχουν οι: Γρηγοριάδης, Δρυμωνάκος, Δημητριάδης, Βουρνά, Δράκου (όρια), Σαμιλίδης, Λυμπερτά, Μελαδίνης (ποσόστωση) και για τις Μεγάλες Αποστάσεις: Γιαννιώτης, Φωκαϊδης, Λυμπερτά, Αραούζου.
 
Μάλιστα στο Βόλο από 28 Ιουνίου - 20 Ιουλίου Βόλος θα υπάρχει ειδικό καμπ προετοιμασιών (Γιαννιώτης, Αραούζου), και το ίδιο θα συμβεί από 26 Ιουνίου - 8 Ιουλίου πάλι στο Βόλο για τον κολυμβητή Φωκαΐδη.
ΠΗΓΗ:taxydromos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ