«Σφράγισαν» το εισιτήριο

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η αγωνία έλαβε τέλος, για την Μπρίτα Στέφεν και το φίλο της, στη ζωή και την πισίνα Πολ Μπίντερμαν. Και οι δύο την τελευταία στιγμή κατάφεραν και σφράγισαν το εισιτήριο  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης.Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, του γερμανικού πρωταθλήματος  κολύμβησης (προχθές 5/6),
που διεξήχθη στο Βερολίνο, τα δύο μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής κολύμβησης, τα κατάφεραν και θα ταξιδέψουν για την Κίνα.
Η Στέφεν κέρδισε το 50άρι με 24''67,  κάτι που απέτυχε να κάνει στα 100μ. όταν ήταν κατά 6 δευτερόλεπτα, πιο αργή, από τα όρια της γερμανικής Ομοσπονδίας. Τελικά τα κατάφερε στο 50άρι και μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τους παγκόσμιους τίτλους της, τόσο στα 50 όσο και τα100μ.. Ο χρόνος αυτός,  την κατατάσσει στην 4η θέση της φετινής λίστας  και η ίδια  ελπίζει να κολυμπήσει ακόμη πιο γρήγορα.
Την ακολούθησε αργότερα και το έτερον ήμισυ. Ο Πολ Μπίντερμαν, ο οποίος κέρδισε το 400άρι και ήταν 2ος στα 100μ. με μέτριο χρόνο.  Αλλά η νίκη του στα 200 μ. με χρόνο μικρότερο από το ελάχιστο όριο, που έθεσε η Ομοσπονδία της Γερμανίας  1'45''72, τον στέλνει Σαγκάη. Ο διπλός πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ θα υπερασπιστεί έτσι τον παγκόσμιο τίτλο του, ενώ βρίσκεται και στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της χρονιάς, πίσω από τον Σουν Γιανγκ με 1'44''99 και τον Γιανίκ Ανιέλ με 1'45''47.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ