«Πρόκειται για ηλιθιότητες»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντας τα όσα αναφέρει «σαχλαμάρες», με δηλώσεις του στο Onsports. «Πρόκειται για ηλιθιότητες. Όντως υπήρξαν κάποια παιδιά, που δεν τα είδαμε και κατέβασαν τη σημαία του
Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου την ώρα του τελικού. Έψαξε η αστυνομία και βρήκε αυτή του Πανιωνίου δεν έγινε όμως το ίδιο και με του Παναθηναϊκού. Δεν μπόρεσαν να την βρουν, οπότε τι ήθελαν να πάω εγώ να ψάξω να την βρω;», απάντησε πρόεδρος της ΚΟΕ, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στο σημείο της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού που λέει τα εξής: « Ζητάμε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία να επιστρέψει τη σημαία του Συλλόγου μας, την οποία της παραδώσαμε μετά από αίτημά της και αν δεν μπορεί να το πράξει να μας εξηγήσει γιατί. Αλλά, πώς μπορεί να εξηγηθεί κάτι τέτοιο, όταν η ΚΟΕ με τη «συγκατάθεσή» της, ως φαίνεται εκ του αποτελέσματος άφησε τους «κυρίους» ανενόχλητους να κάψουν τη σημαία του Παναθηναϊκού, «βεβηλώνοντας» την ιστορία του Συλλόγου μας».
Στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» δηλώνουν πως: «Εδώ και μήνες, στις συσκέψεις με τη διοργανώτρια αρχή και τους τοπικούς φορείς έγινε σαφές ότι κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα λάβει 20 προσκλήσεις από την Κ.Ο.Ε ενώ όλες οι υπόλοιπες θα διατίθεντο από τον Δήμαρχο Καλύμνου στην τοπική κοινωνία. Άραγε τι συνέβη και στο κολυμβητήριο τα ¾ που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού;».
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος απαντά σχετικά: «Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, αφού τις προσκλήσεις της είχε ο Δήμος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Φάνης Κουντουδιός μας έφερε γραπτά ένα αίτημα για προσκλήσεις που τις ήθελε ο Νίκος Σπηλιωτόπουλος και τρέξαμε στο ξενοδοχείο και τους πήγαμε δέκα προσκλήσεις. Οι οργανωμένοι φίλοι των ομάδων πήραν ότι τους έδωσε ο δήμος. Τι να κάνουμε αν στην Κάλυμνο οι περισσότεροι είναι Ολυμπιακοί; Να έχουμε ως κριτήριο το κοινωνικό φρόνημα του καθενός για να τον βάλουμε στην πισίνα να δει τους αγώνες;».
Και συνέχισε: «Μα τι γελοιότητες είναι αυτές; Ξύνουν τα νύχια τους στον Παναθηναϊκό. Εμένα προσωπικά με πήρε ο Νίκος Πλύτας και με ευχαρίστησε, που ήταν όλα άψογα. Επειδή ήταν όλα άψογα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων παρακολούθησαν τους αγώνες και δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ήρθε καν να παρακολουθήσει τον τελικό. Τους πήγαμε προσκλήσεις στο ξενοδοχείο, τους κλείσαμε το καλύτερο ξενοδοχείο, τι άλλο έπρεπε να τους κάνουμε;».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ