Διαφορά δύναμης οι Ούγγροι

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι Ούγγροι προετοιμάζονται ενόψει των μεγάλων καλοκαιρινών ραντεβού και έκαναν επίδειξη δύναμης στο Δουβλίνο, στον πρώτο αγώνα κόντρα στους Βρετανούς, νίκησαν με 16-3.Στην ιρλανδική πρωτεύουσα βρέθηκαν 2000 Ούγγροι και όχι μόνο, πήγαν να απολαύσουν την τρεις φορές, ολυμπιονίκη
και πραγματικά την απόλαυσαν.

Τα οκτάλεπτα:
3-1, 4-1, 6-1, 3-0
Τα γκολ της Ουγγαρίας
σημείωσαν οι:  Ντένες Βάργκα 3, Τόροκ 2, Χοζνιάνσκι 2, Κις 2, Ντάνιελ Βάργκα 2, Σίβος 1, Μπίρος 1, Στάινμεντζ 1, Χάραι 1, Βάμος 1.


Ο προπονητής, της ουγγρικής ομάδας, Ντένες Κέμενι μετά τον αγώνα, μίλησε για τους Ούγγρους, που βρέθηκαν  στο κολυμβητήριο, να στηρίξουν την ομάδα: «Στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας, η εμφάνισή μας ήταν καλή. Πρέπει να σταθώ στο γεγονός της παρουσίας, εδώ στο Δουβλίνο, 2000 συμπατριωτών μας οι οποίοι ήρθαν να μας δουν. Όπου και να πηγαίνουμε βρίσκουμε μπροστά μας οπαδούς της ομάδας μας».
Την επόμενη Τρίτη (14/6) θα διεξαχθεί κι ο δεύτερος αγώνας, προετοιμασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ το πρόγραμμα προετοιμασίας της εθνικής Ουγγαρίας θα συνεχιστεί με φιλικό παιχνίδι εναντίον της Αυστραλίας (17 Ιουνίου, Κάσποβαρ) και στη συνέχεια οι Μαγυάροι θα μεταβούν στην Κέρκυρα για το «Σαμαρτζίδης Καπ», με αντιπάλους την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Ισπανία.

Η τελική φάση της προετοιμασίας, πριν την αναχώρηση για Σαγκάη και τo Παγκόσμiο πρωτάθλημα, θα γίνει στη Βουδαπέστη με το τουρνουά «Vodafone Cup» (1-3/7) όπου συμμετέχει και η εθνική  μας ομάδα, μαζί με τη Ρωσία και τη Γερμανία.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ