Ολική επαναφορά από τον Ν.Ο.Λ.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Την πρώτη του νίκη στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου πόλο σημείωσε χθες ο ΝΟΛ. Το πρωί στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας ο Ναυτικός Όμιλος της θεσσαλικής πρωτεύουσας κέρδισε μετά από ένα συναρπαστικό ματς τη Χίο με σκορ 13-11.
Το παιχνίδι είχε απ’ όλα. Ανατροπές, αγωνία ακόμα και απειλές... αποχώρησης από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα 5΄ 38΄΄ πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου και ενώ το σκορ ήταν 5-7 υπέρ της Χίου ο προπονητής Μάκης Μικέδης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές της αναμέτρησης (Μπουρδάμης – Κυράνης) για κάποια σφυρίγματά τους.
Αμέσως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα όμως αντί να αποχωρήσει ο ίδιος αποφάσισε να πάρει την ομάδα του και να φύγει. Πήρε τα σκουφάκια από τις παίκτριές του και τους είπε να αποχωρήσουν. Όμως οι παίκτριες δεν υπάκουσαν (με το φόβο τις τιμωρίας τους από τα υπόλοιπα επίσημα ματς) και αποφάσισαν να πέσουν ξανά στην πισίνα μετά από αρκετή ώρα (ο προπονητής της Λάρισας, Τάσος Κουρουμπής φώναζε πως πέρασε το εικοσάλεπτο που ορίζουν οι κανονισμοί της ΚΟΕ και μπροστά ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κατσαρός).
Στη συνέχεια ο ΝΟΛ άρχισε να παίρνει τα πάνω του και να βρίσκει πιο εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Με την Ψούνη να έχει ευστοχία η λαρισινή ομάδα από το 8-10 που έχανε έκανε ένα καλό σερί 5-0 και βρέθηκε λίγο πριν τη λήξη να είναι μπροστά με 13-10. Το μόνο που κατάφερε η Χίος ήταν να μειώσει με το σφύριγμα της λήξης σε 13-11.
Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τα κορίτσια της λαρισινής ομάδας που δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.
 
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:
ΧΙΟΣ: Τρικύλα, Μπελευρή, Σωτηράκη 1, Χαλκιά 1, Τζούμα 2, Λαμπρινούκη, Στρατηδάκη Κ. 2, Στρατηδάκη Σ., Διαμάντη, Παντελή, Καλαργύρου 1, Μπαλωμενάκη 3.
ΝΟΛ: Παπαχρήστου, Καραγιάννη, Τουλουμτζίδου, Πάτερου 1, Χέδα, Κολτσίδα, Κουρούτσαλη 4, Λουλετζόγλου 3, Ψούνη 4, Κουρέτα, Πατούνα 1, Ράχη Ε., Ράχη, Καζάνα, Ιωακείμ.
 
Π.Α.Ο.Κ. – ΤΡΙΤΩΝ   5-13
Ένα μόλις οκτάλεπτο άντεξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης που λέγεται Τρίτων Αμαρουσίου. Τα κορίτσια του Μαρουσιώτικης ομάδας κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 13-5 έχοντας πρώτη σκόρερ την Χαραλαμπίδου Σ. που σημείωσε συνολικά παραπάνω από τα μισά γκολ της ομάδας της.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-4, 1-5, 1-3
Π.Α.Ο.Κ.: Κωνσταντινίδου, Αργυριάδου 1, Κίτσου, Πιτσίκα 3, Σιδηροπούλου, Λεπτοκαρίδου, Σιδηροπούλου Κ., Μπαλατσούκα, Αθανασιάδου, Χριστοφορίδου, Καραγιάννη, Βλαχάκη, Σάλλη 1, Σπηλιωτίδου.
ΤΡΙΤΩΝ: Μαρκοπούλου, Καρκάνη 1, Μηλιώτη 1, Παπάζογλου, Αργυρακοπούλου, Χαραλαμπίδου 1, Μπενέκου 2, Χαραλαμπίδη, Χαραλαμπίδου Σ. 7, Μπενέκου Ι., Στρείδη 1, Κεχαγιόγλου, Παπάζογλου, Στρείδη
 
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ   8-11
Νίκη που κανένας δεν περίμενε έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς σημείωσε η Γλυφάδα επί του Ιωνικού Νικαίας με σκορ 11-8. Η Νικαιώτισσες ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 7-3 στο ημίχρονο στο δεύτερο μέρος σημείωσαν μόλις ένα τέρμα και δέχθηκαν 8!. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν με 11-8 και να χάσουν πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-1, 1-4, 0-4
ΙΩΝΙΚΟΣ: Βερύκιου, Δημητροπούλου 4, Ψυχογιού, Λολακίδου, Χαριτουνιάν 1, Μιτσάνη, Μπλάνη 1, Δασκαλοπούλου 1, Γιακαλή 1, Παπαδάκη, Παπαδάκη, Γρηγοριάδη, Καραχάλιου, Μοσκοφίδου, Σκαλιτοπούλου.
ΓΛΥΦΑΔΑ: Τερέφου, Γαρδέκη 1, Μουλάκη, Γαρυφάλλου 4, Γιαννοπούλου, Φουστέρη, Βερούχη 2, Ζερβακάκη, Ευαγγελάτου 2, Καραγιάννη Κοτσάφτη 2, Δράκου, Τζοβάρα, Μάρκογλου, Ελληνιάδη.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παρασκευή
Ν.Ο. Χίου – Ιωνικός Νίκαιας 15-20
Τρίτων Αμαρουσίου – Α.Ν.Ο. Γλυφάδας       10-8
Ν.Ο. Λάρισας – Π.Α.Ο.Κ.      6-9
 
Χθες
Ιωνικός Νίκαιας – Α.Ν.Ο. Γλυφάδας 8-11
Π.Α.Ο.Κ. – Τρίτων Αμαρουσίου        5-13
Ν.Ο. Χίου – Ν.Ο. Λάρισας    11-13
* Χθες αργά το βράδυ διεξήχθησαν τα εξής παιχνίδια:
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας – Π.Α.Ο.Κ.
Ν.Ο. Λάρισας – Ιωνικός Νίκαιας
Τρίτων Αμαρουσίου – Ν.Ο. Χίου
Λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου θα δημοσιευτούν όλα μαζί στο φύλλο της Δευτέρας.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τρίτων Αμ.      6
Ν.Ο. Λάρισας 3
Ιωνικός Ν.       3
Π.Α.Ο.Κ.         3
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας  3
Ν.Ο. Χίου       0
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.00 Ιωνικός Νίκαιας – ΠΑΟΚ
10.00 Ν.Ο. Χίου – ΑΝΟ Γλυφάδας
11.00 Ν.Ο. Λάρισας – Τρίτων Αμαρουσίου
16.00 Π.Α.Ο.Κ. – Ν.Ο. Χίου
17.00 Α.Ν.Ο. Γλυφάδας – Ν.Ο. Λάρισας
18.00 Τρίτων Αμαρουσίου – Ιωνικός Νίκαιας
ΠΗΓΗ:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ