Ραντεβού αστέρων στις ΗΠΑ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σήμερα (16/6) αρχίζει στην Σάντα Κλάρα το τελευταίο Γκραν Πρι Κολύμβησης των ΗΠΑ, με την αυλαία του να πέφτει την Κυριακή (19 Ιουνίου).Λίγο πριν το παγκόσμιο της Σαγκάης, όλα τα μεγάλα ονόματα της πισίνας, θα δώσουν ραντεβού στο  Grand- Prix της Σάντα Κλάρα σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία
να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν τον ψυχολογικό αέρα…ενόψει του μεγάλου ραντεβού.
Παρών και το μεγάλο αστέρι της παγκόσμιας κολύμβησης ο Μάικλ Φέλπς, που όμως έχει δείξει ότι δεν είναι και στα καλύτερα του τον τελευταίο καιρό. Για ακόμη μια φορά θα μονομαχήσει χεριά με χεριά με τον Ράιαν Λόχτε στα 100μ. ελεύθερο και 200μ. ύπτιο.
Η επιστροφή του Μπρένταν Χάνσεν αναμένεται με αγωνία. Ένας από τους κορυφαίους κολυμβητές στο πρόσθιο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και αναμένεται…να είναι δριμύτερη.
Μάχη αναμένεται να γίνει και στα 50μ. ελεύθερο των ανδρών με τους Τζόουνς και Σνάιντερ να παλεύουν με τα δευτερόλεπτα. Μόνο που οι δύο τους λογαριάζουν χωρίς τον …ξενοδόχο, δηλαδή τον πρωταθλητή του κολεγιακού πρωταθλήματος τον Άντριαν.
Ακόμη μια τριπλή μάχη αναμένεται να γίνει στο 100άρι ύπτιο των γυναικών, όπου πιθανότατα να γίνει η κούρσα, που θα έχουμε και στο Λονδίνο, ένα χρόνο μετά. Η νεαρή Αυστραλή Έμιλι Σίμπομ προκάλεσε την προσοχή όων όταν κέρδισε φέτος,  τη χρυσή ολυμπιονίκη Νάταλι Κόλιν. Στο Γκραν Πρι της Σάντα Κλάρα, θα κολυμπήσει  μαζί τους και η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Βρετανή Τζέμα Σπόφορθ, αλλά και η Ελίζαμπεθ Πέλτον.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ