Η ΦΙΝΑ ανακοίνωσε ποινές για ντόπινγκ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΦΙΝΑ ανακοίνωσε τις ποινές για πέντε περιπτώσεις αθλητών που έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αυτή που ξεχωρίζει είναι του Αυστραλού πολίστα James Stanton, τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας. Ο διεθνής άσος πιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2010 να έχει κάνει
χρήση της απαγορευμένης ουσίας Κλενβουτερόλη με αποτέλεσμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία να ανακοινώσει ότι τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού δυο χρόνων. Ο Stanton θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες από τις 23 Οκτωβρίου του 2012 και μετά, όταν και θα έχει λήξει η δίχρονη ποινή του.
Ο Αμερικάνος καταδύτης Harrison Jones τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για ένα χρόνο για χρήση ινδικής κάνναβης. Ο Jones δεν έμαθε από το πάθημα του καθώς μέσα στο 2010 είχε πιαστεί πάλι να κάνει χρήση της ίδιας ουσίας. Τότε, είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό. Θα μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες ξανά από τις 7 Απρίλιου του 2012 και μετά.
Οι υπόλοιπες τρεις ποινές που ανακοίνωσε η ΦΙΝΑ αφορούν τρεις πολίστες. Δυο Ουγγρους και έναν Ρουμάνο.
Ο Ούγγρος Zsolt Lutter, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 χρόνων από τις πισίνες γιατί στις 4 Μαρτίου του 2011 αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ. Θα μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση στις 25 Μαρτίου του 2013. Ο συμπατριώτης του Adam Maklari βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Methandienone και τιμωρήθηκε και αυτός με αποκλεισμό δυο χρόνων. Η ποινή του λήγει στις 27 Απριλίου του 2013.
Τέλος, ο Ρουμάνος πολίστας Alex Gabriel Popoviciu, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Methylhexanemine μετά από αγώνα για το Ρουμανικό πρωτάθλημα. Τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό και μπορεί πλέον να συμμετέχει κανονικά σε αγώνες μιας και η ποινή του έληξε πριν από λίγες μέρες.
ΠΗΓΗ:aquaticsnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ