«Να συνεχίσω να ζω αυτήν την ατμόσφαιρα»

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αναγκάστηκε λόγω των υποχρεώσεών του με το Λιμενικό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο πόλο. Αφησε πίσω του την Παρτιζάν, με την οποία φέτος πήρε τα πάντα, για τη Χίο. Οπως δηλώνει στο exedra.gr ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου προσδοκά να ζήσει και στο Νησί την ίδια
ατμόσφαιρα με αυτή στη σερβική ομάδα.

Αρχικά, ο έμπειρος πολίστας αναφέρθηκε στον… μονόδρομο της καριέρας του που είναι η Χίος. «Πριν από λίγες ώρες υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τη Χίο. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το Λιμενικό έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την Παρτιζάν, αυτή ήταν η μοναδική, αλλά παράλληλα και η καλύτερη πρόταση που είχα από τη χώρα. Είχα πει ότι όταν θα επιστρέψω θα γυρίσω στον Ολυμπιακό, όμως δεν υπήρξε καμία επαφή.


Ετσι, συμφώνησα με τη Χίο. Ο κ. Παναγιώτης Παππής είναι φανατικός Ολυμπιακός και άνθρωπος με όραμα για την ομάδα και με έπεισε να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί. Εύχομαι να είναι καλή η σεζόν και με τη νέα μου ομάδα. Από την πλευρά μου θα δώσω ό,τι καλύτερο δυνατό για δικαιώσω τον πρόεδρο για την επιλογή του», μας δήλωσε αρχικά.


Εν συνεχεία, αναφερόμενος στην προοπτική που υπάρχει στη Χίο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα, είπε: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα. Η Χίος φαντάζει το πιο υγιές σωματείο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Φαίνεται πως ακόμη δεν την έχουν αγγίξει τα προβλήματα και ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στο μέλλον. Στην Παρτιζάν έζησα μια φανταστική ατμόσφαιρα και επιθυμών να συνεχίσω να ζω αυτή την ατμόσφαιρα και στη Χίο».


Με δεδομένο ότι στη Χίο φαίνεται πως αυτήν τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια να «μεγαλώσει» η ομάδα, ο Χατζηθεοδώρου ρωτήθηκε για τις εγγυήσεις που μπορεί να πήρε ότι θα ακολουθηθεί το πλάνο. Για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε: «Ποτέ καμία ομάδα δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις για κάτι τέτοιο. Εχω ακούσει τους μεταγραφικούς στόχους της Χίου, αλλά για τα πάντα, όπως και τις ενδεχόμενες μεταγραφές αποφασίζει ο προπονητής. Το μόνο σίγουρο είναι πως βλέπω ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια».


Ένα ρητό λέει ότι στη Χίο πάνε δυό-δυό. Εχοντας ακουστεί το όνομα και του Αντώνη Βλοντάκη για την ομάδα, ο πρώην περιφερειακός του Ολυμπιακού, τοποθετήθηκε ακολούθως για το θέμα: «Εχω μιλήσει με τον Αντώνη και μου είπε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίο και ότι είναι και επιθυμία του να γίνει αυτό. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των για να προχωρήσουν οι επόμενες κινήσεις».

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ