«Μα μη με λες αχάριστο... πες με εγωιστή»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Τάσος Σχίζας, ο Γιώργος Ντόσκας κι ο Βαγγέλης Δελακάς έφτασαν μαζί σε ένα μέρος που τους μοιάζει, στους κυματοθραύστες του Ν. Φαλήρου. Οι δύσκολες στιγμές δεν λύγισαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Αυτές ήταν που έσπασαν πάνω στους «βράχους» της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.
Εκείνοι απτόητοι συνεχίζουν να πανηγυρίζουν τρόπαια. Τελευταίο κατά σειρά ήταν το Κύπελλο που κατέκτησαν στην Κάλυμνο.

«Οταν ερχόμασταν εδώ, στους κυματοθραύστες, είπα στον Ντόσκα: ''Πάμε να βγάλουμε την τελευταία μας φωτογραφία ως συμπαίκτες''» είπε γελώντας ο Δελακάς, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικά στον τελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και πρόσθεσε: «Ενα είναι σίγουρο. Ολοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά μπορεί να γίνει; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ακούμε πολλά, αλλά πλέον για να πειστούμε θέλουμε να δούμε κάτι χειροπιαστό».

Είναι δύο χρόνια απλήρωτοι και πλέον δεν αισθάνονται σίγουροι για το μέλλον, παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Η σεζόν σύντομα θα λάβει τέλος και οι τρεις τους συμφωνούν πως είναι πολύ πιθανό να μην είναι όλοι μαζί την επόμενη χρονιά

«Το μέλλον -έτσι όπως είναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό- είναι αβέβαιο, αλλά μείναμε δεμένοι και όρθιοι γιατί ό,τι έχουμε κάνει στη ζωή μας, ό,τι έχουμε κερδίσει το καταφέραμε μέσα από το πόλο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη στο άθλημα σε μια δύσκολη στιγμή. Θα ήταν αχαριστία Ο Ολυμπιακός μάς έχει προσφέρει και εμείς στην ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν είναι στο χέρι μας. Αυτή είναι δουλειά άλλων. Οποιος κι αν αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει» τόνισε ο αρχηγός Τάσος Σχίζας.

Είναι πολλοί οι λόγοι που αυτή η «αρμάδα» δεν χάνει τους τίτλους στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Ντόσκας, ο κάπτεν και ο Δελακάς συμφωνούν ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν εγωισμό, γι' αυτό και δεν παραδίδουν τα «όπλα» σε κανέναν! «Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Παραμένουμε δυνατοί γιατί έχουμε εγωισμό!» υποστήριξε ο Δελακάς.
«Εφυγα μικρός από τη Χίο. Ολη η ζωή μου στο άθλημα είναι συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό. Είναι σαν οικογένειά μου και τα παιδιά τα αισθάνομαι αδέρφια μου. Δεν θέλω να τους απογοητεύσω Είτε είσαι πληρωμένος είτε απλήρωτος, όταν ξέρεις ότι αξίζεις να είσαι πρώτος, θες να βρίσκεσαι σ' αυτήν τη θέση και το προσπαθείς! Η Ελλάδα κι οι Ελληνες ζούμε μια δύσκολη περίοδο και δεν θέλω να είμαι αχάριστος. Εύχομαι μόνο να μην υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και δεν ανταμείβονται.

Αυτό ζούμε εμείς τα δύο τελευταία χρόνια. Κερδίζουμε γιατί αγωνιζόμαστε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία που παίζουμε μαζί!» επισήμανε ο Χιώτης Ντόσκας και ο Σχίζας συμπλήρωσε: «Στον Ολυμπιακό γαλουχηθήκαμε έτσι Μάθαμε να κατακτάμε τίτλους και δεν τους αφήνουμε να φύγουν από τα χέρια μας!».

Οι πολίστες του Ολυμπιακού φέτος διεκδικούν το πέμπτο σερί νταμπλ της ομάδας. Εχουν πετύχει το στόχο τους κατά το ήμισυ με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την Τετάρτη θα φιλοξενήσουν τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ματς νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο δεύτερο οι «μπέμπηδες». «Μέχρι και μία μέρα πριν από το φάιναλ φορ της Καλύμνου στην ομάδα συζητούσαμε την ήττα μας από τη Βουλιαγμένη. Και αυτό δείχνει ότι μας πείραξε πολύ. Το γεγονός ότι είχε κολλήσει εκεί το μυαλό μας με φόβισε, αλλά αποδείχτηκε ότι αυτή η ήττα μάς έκανε καλό, μας ταρακούνησε. Δύσκολα θα μας ξανανικήσει η Βουλιαγμένη στους τελικούς» τόνισε ο Σχίζας.

Είναι μια παρέα οι «ερυθρόλευκοι», από αυτές τις καλές που γράφουν ιστορία «Αυτή η παρέα μάς κρατάει όρθιους και μας ανεβάζει. Ο κοινός στόχος που έχουμε μας βοηθάει και συνεχίζουμε. Οταν συμβεί κάτι καλό σε κάποιον ανεβαίνουμε όλοι ψυχολογικά» σημείωσε ο Δελακάς και ο Σχίζας πρόσθεσε: «Βέβαια, αυτό λειτουργεί ως μπούμερανγκ, γιατί όταν κάποιο από τα παιδιά δεν είναι καλά πέφτουμε κι οι υπόλοιποι».

Μπράβο στον Χατζηθεοδώρου
Ο παλιός τους αρχηγός, ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Παρτιζάν και είχαν έναν καλό λόγο να πουν γι' αυτόν: «Του αξίζουν πολλά μπράβο! Εχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε συμπαίκτης μας και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει» είπε ο Σχίζας.
ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ