Πρώτο «πιάτο» στην Κάλυμνο

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Το πιο δύσκολο λένε σε ένα φάιναλ φορ είναι να περάσεις στον τελικό. Από εκεί και πέρα ένας αγώνας είναι και όλα μπορεί να συμβούν. Στο φάιναλ φορ του κυπέλλου πόλο της Καλύμνου φυσικά και αυτή η θεωρία ισχύει.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης, που έχει πάρει έξι κούπες στην καριέρα του στη διοργάνωση έχει κάθε λόγο να μιλά και να λέει: «Είναι πολύ αμφίρροπο το φάιναλ φορ. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε από τη Βουλιαγμένη πολλά μπορεί να συμβούν».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (03/06, 16:15) θα δούμε εάν θα συμβεί η πρώτη έκπληξη. Ο Πανιώνιος παίζει στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με τη Χίο. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη είναι το φαβορί. Αλλά είπαμε δεν υπάρχουν αυτά στα φάιναλ φορ και με ομάδες που έχουν τόσα οικονομικά προβλήματα. Ο Πανιώνιος προκρίνεται στους τελικούς τα τελευταία τρία χρόνια αλλά κούπα δεν έχει πάρει. Η ομάδα της Αθήνας προέρχεται από τον αποκλεισμό της από τους τελικούς του πρωταθλήματος αλλά όπως έλεγε ο Μάκης Βολτυράκης δεν ήρθε στην Κάλυμνο για να ρεφάρει τη χρονιά. Η Χίος από την άλλη έχει ένα μήνα να παίξει αγώνα αλλά είχε και πέντε χρόνια να πάει σε φάιναλ φορ. Έχει κίνητρο η Χίος να αποδείξει πως άδικα ήταν εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα και να δείξει πως... έρχεται. Εξάλλου ο αρχηγός της, Αντώνης Μισεντζής, έλεγε πως θέλει πριν σταματήσει να πάρει έναν τίτλο και αυτό ίσως γίνει τα επόμενα χρόνια εάν τα σχέδια της διοίκησης μεταφραστούν σε... ουσία.
 
Από το αμφίρροπο Πανιώνιος-Χίος στο ισορροπημένο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Όχι όμως αυτός που έπαιξε στο Λαιμό την περασμένη εβδομάδα αλλά αυτός του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει ένα μεγάλο όπλο που ακούει στο όνομα Γιώργος Αφρουδάκης αλλά μάλλον ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μπορεί ο «Άφρου» στην διάρκεια της μετάβασης από την Κω στην Κάλυμνο να εξηγούσε πως παίζει η Μπαρτσελόνα αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τους αυτοματισμούς της Μπάρτσα. Ούτε και ο Ολυμπιακός φυσικά. Το ματς θα αρχίσει στις 17:30.

ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ