Με λάμα ο Δρυμωνάκος

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έχει μια λάμα στο πόδι του από πέρσι, μετά από ατύχημα που είχε, κάνοντας γουέικμπορντ και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή τη λάμα αναμενόταν να βγάλει φέτος πριν το Παγκόσμιο, ωστόσο δεν θα προλάβει όπως αποκάλυψε στο Onsports ο προπονητής του Δημήτρης Δαμασιώτης.

«Έχουμε κάνει ένα μεγάλο κύκλο προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα. Θέλαμε να κάνουμε αφαίρεση της λάμας με εγχείρηση αλλά δεν μας βγαίνει το πρόγραμμα και ξέρουμε ότι θα χάσουμε κάποιες κινήσεις όσον αφορά στην τεχνική αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Γιάννη Δρυμωνάκου, Δημήτρη Δαμασιώτη.
Όσον αφορά στην προετοιμασία και στους στόχους του Έλληνα κολυμβητή στο Παγκόσμιο, ο προπονητής του είπε: «Είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά στην προετοιμασία. Στόχος μας είναι η καλή επίδοση και να είμαστε κοντά στα ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα και ας μας φέρει σε όποια θέση κι αν είναι αυτή η επίδοση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Καταρχάς πρέπει να παλέψουμε για την είσοδό μας στον μικρό τελικό και στη συνέχεια στον μεγάλο. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο».
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο προπονητής του Δημήτρης Δαμασιώτης από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου θα βρεθούν στη Ρώμη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενώ για τη Σαγκάη θα αναχωρήσουν στις 18 Ιουλίου.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ