Τους γύρισαν πίσω γιατί χάθηκε η σημαδούρα!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τραγελαφικά γεγονότα συνέβησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας, που ξεκίνησε σήμερα στη Χαλκιδική και στην κούρσα των 10χλμ. Μετά τα 2 χλμ. οι διοργανωτές ανακάλυψαν ότι μία από τις καίριες σημαδούρες της πίστας είχε φύγει στα ανοιχτά.
Έτσι, σταμάτησαν
τους συμμετέχοντες, τους γύρισαν πίσω  και τους ξεκίνησαν πάλι από το σημείο της χαμένης σημαδούρας την οποία είχε φέρει στο σημείο κάποιο σκάφος.
Αυτό είχε αποτέλεσμα το 10άρι να γίνει 12άρι και κάτι παραπάνω για όλους τους αθλητές και αθλήτριες. Η διοργάνωση κακή, κατά την πρώτη μέρα με σημαντική την απουσία πολλών σκαφών και κριτών από τα καίρια σημεία της πίστας.
Άλλο θα πει Χαλκιδική και άλλο θα πει Χαλκίδα. Δεν γνωρίζατε, δεν ρωτάγατε; Στα 10  συν 2.5 χλμ. μέσα από το μπουλούκι βγήκε μόνος μπροστά ο Φιλόπουλος που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Πίσω του ο Χρόνης του ΝΟΧ, κέρδισε το αργυρό και στην 3η θέση με το χάλκινο μετάλλιο ο Καλαφάτης του Ολυμπιακού.
Στις γυναίκες η Αραούζου πήρε το χρυσό και άφησε το ασημένιο για την Λιμπερτά που ήρθε δεύτερη. Και ένα ερώτημα προς τους  διοργανωτές: Το ταχύπλοο σκάφος, που πέρασε ανάμεσα στους 1ο και 2ο νικητή της τελικής κατάταξης, λίγο πριν τον τερματισμό και την ώρα του sprint, πώς βρέθηκε στο σημείο αυτό και αν πάνω του είχε προπονητές του αθλήματος ή κριτές. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας, συνεχίζεται αύριο με το 5άρι σε όλες τις κατηγορίες.
ΠΗΓΗ:eviagate.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ