Με... περίπατο στη β’ φάση

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εύκολο αποδείχτηκε το έργο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην α’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι παίδων. Το συγκρότημα του Γιώργου Φραγκέδη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις
στους αγώνες που έδωσε στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, πέρασε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος, σημειώνοντας μόνο νίκες και μάλιστα με μεγάλες διαφορές στα σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ν.Ο.Χ., πέραν του πρώτου αγώνα που τον κέρδισε στα χαρτιά λόγω της αδυναμίας του Περιστερίου να «κατέβει» στη διοργάνωση, επιβλήθηκε 16-2 του Νηρέα Χαλανδρίου, 10-1 του Νηρέα Γέρακα και 13-1 του Ιωνικού, κατακτώντας με μεγάλη ευκολία την 1η θέση στον Α’ Όμιλο Αττικής.

«Πιστεύω ότι αυτός ο όμιλος ήταν εύκολος», σημειώνει ο Γιώργος Φραγκέδης, για να συνεχίσει, «φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια πως η κλήρωση ήταν αρκετά καλή για μας. Τώρα, τα παιδιά θα προσπαθήσουν, κάνοντας προπόνηση πρωί και απόγευμα για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες, να προετοιμαστούν για τη β φάση που θα διεξαχθεί 8-10 Ιουλίου. Πιστεύω ότι αν και πάλι μπορούμε να έχουμε καλή κλήρωση και φυσικά πιάσουμε τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα θα συνεχίσει και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα σε αυτούς τους ρυθμούς. Στη Νίκαια, ήμασταν καλοί, δείξαμε καλά στοιχεία και αυτό είναι ευχάριστο», καταλήγει ο προπονητής του Χανιώτικου Ομίλου.

Αναλυτικά η πορεία του Ν.Ο.Χ. στο πρωτάθλημα, ήταν η εξής:
1η αγωνιστική: Περιστέρι-Ν.Ο. Χανίων 0-5 α.α.
2η αγωνιστική: Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Χαλανδρίου 16-2 (4 Κουμπατίδης, 4 Πελέσης, 2 Μπιτσάκης, 2 Μανιουδάκης, 2 Γκάσεφ, 1 Βολτυράκης, 1 Τζουβαδάκης
3η αγωνιστική: Νηρέας Γέρακα-Ν.Ο. Χανίων 1-10 (5 Πελέσης, 2 Σταματάκης, 1 Γιαννουδάκης, 1 Κουμπατίδης, 1 Μαλινάκης)
4η αγωνιστική: ρεπό
5η αγωνιστική: Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός Νικαίας 13-1 (4 Πελέσης, 2 Βολτυράκης, 2 Σταματάκης, 1 Κουνάκης, 1 Μανιουδάκης, 1 Κουμπατίδης, 1 Γκάσεφ, 1 Παπαμανωλιουδάκης) 

Την πρόκριση στην β’ φάση, εκτός του Ν.Ο.Χ., σφράγισαν ο Νηρέας Γέρακα (2ος) και ο Ιωνικός (3ος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ