Επίθεση Εθνικού σε ΟΣΦΠ και ΚΟΕ!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Επίθεση στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και στην ΚΟΕ και στον πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο εξαπέλυσε η διοίκηση του Εθνικού σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε καφετέρια στο Μικρολίμανο. Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Τσάλτας μίλησε για τον Ολυμπιακό και τα 26 πρωταθλήματα στο πόλο λέγοντας χαρακτηριστικά «τα πρωταθλήματα της ΚΟΕ μετράνε από τότε που ιδρύθηκε, τα περί πρωταθλημάτων ΣΕΓΑΣ είναι
για γέλια». Στη συνέχεια μίλησε για το κολυμβητήριο του Πειραιά και το ενοίκιο που δίνει ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός.  «... ο Εθνικός πλήρωνε ενοίκιο 3.500 ευρώ το μήνα για να το χρησιμοποιεί η ομάδα πόλο, ενώ ο Ολυμπιακός πλήρωνε μόλις 500 ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Τσάλτας μίλησε για πόλεμο που δέχεται ο Εθνικός από την ΚΟΕ, λέγοντας :

«Αυτός ο πόλεμος που δεχόμαστε δεν είναι τυχαίος, δεν μπορεί την ομοσπονδία να την διοικεί ο κ.Γέμελος, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός προπονητής και μαθαίνει πρώτος ό,τι αίτηση μεταγραφής κάνει ο Εθνικός και να λέει πως οι μεταγραφές του Εθνικού δεν θα περάσουν, ενώ είναι ταυτόχρονα προπονητής στον Ολυμπιακό, Ηλυσιακό, Ναυτικό Ομιλο Καβάλας. Πριν από τρία χρόνια αρχίσαμε να δυναμώνουμε το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου και να ανταγωνιζόμαστε στον Ολυμπιακό, αυτό δεν άρεσε στην ομοσπονδία που άρχισε να μας βάζει τρικλοποδιές, όπως στο περσινό πρωτάθλημα στον Άλιμο, που ήταν όλη η ομοσπονδία "στημένη" και ακύρωνε μόνο τους αθλητές του Εθνικού. Η ομοσπονδία όταν πήραμε το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα , ενοχλήθηκε, καθώς αρχίσαμε να αμφισβητούμε τα πρωτεία του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια ο Τσάλτας κατηγόρησε ξεκάθαρα την ομοσπονδία πως ενήργησε μεροληπτικά στην περίπτωση της μεταγραφής του Χρήστου Κατραντζή στον Ολυμπιακό από τον Εθνικό, ενώ κατηγόρησε πως έχει γίνει πλαστογραφία στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπήρχε με τον παίκτη και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά, και κατά του αθλητή αλλά και κατά της ομοσπονδίας που έχει επικυρώσει αντίγραφο του ιδιωτικού συμφωνητικού. Ακόμα ο Τσάλτας υποστήριξε ότι έγινε αδικία κατά του αθλητή του συλλόγου Κριστιάν Γκολομέεφ, στην προσπάθειά του να πιάσει το όριο για πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων. Επιπλέον κατήγγειλε την ομοσπονδία πως αρνήθηκε στον Εθνικό την μεταγραφή 7 αθλητών και αθλητριών που ζουν στο εξωτερικό με αβάσιμες δικαιολογίες. 

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Αναστασίου, που αποκάλυψε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της ΚΟΕ και δήλωσε : «Καταγγέλλουμε επίσημα και ανοιχτά πως ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, είναι καθεστώς και όταν είσαι καθεστώς διαπλέκεσαι, γι΄ αυτό μιλάμε για ανανέωση, για αλλαγές προσώπων. Η ΚΟΕ προσπαθεί τον αυτοκράτορα του υγρού στίβου, τον Εθνικό, να τον πριονίσει χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες που δεν έχουν κανένα υπόβαθρο». 

ΠΗΓΗ:theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ