Με το βλέμμα στη Σανγκάη

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Για την παρουσία τους στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Sette Colli», που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη, αλλά και τις προσδοκίες τους από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ
ο Αρης Γρηγοριάδης και η Μαριάννα Λυμπερτά.
Ο πρωταθλητής του Αρη Θεσσαλονίκης τόνισε: «Το μίτινγκ στη Ρώμη είναι μία διοργάνωση που συμμετέχω σχεδόν κάθε χρόνο. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, με αθλητές που έχουν πολύ υψηλές επιδόσεις. Εκεί λοιπόν κατάφερα να πάρω το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο κι έτσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μου, στο εξωτερικό, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης. Βασικός στόχος μου εκεί είναι να μπω στον τελικό. Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι ανοιχτά για το μετάλλιο».

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού ανέφερε: «Το "Sette Colli" διεξάγεται κάθε χρόνο και πραγματικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό μίτινγκ, που κάθε χρόνο είναι καλύτερο, με μεγάλο ανταγωνισμό. Η πισίνα είναι πολύ καλή και η οργάνωση εξαιρετική. Οσον αφορά την απόδοσή μου, είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Πήρα την 3η θέση στα 1.500μ. ελεύθερο και αυτό είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μου. Κάθε μέρα κάνω πολλά χιλιόμετρα στην προπόνηση και βλέπω ότι κάνω σωστή δουλειά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάω στο Παγκόσμιο στη Σανγκάη, όπου εκεί θα αγωνιστώ και στην πισίνα και στην ανοιχτή θάλασσα και θα διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πρώτος στόχος είναι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετέπειτα να κυνηγήσω κάποιο μετάλλιο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ