Αυτονομία στο πόλο τώρα...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι αλλαγές στη διοικητική κεφαλή του Ν.Ο.Λαρισας φέρνουν και νέα δεδομένα στο χώρο του συλλόγου. Οι τέσσερις εκπρόσωποι του τμήματος πόλο του Ομίλου ζητάνε πλέον την οικονομική ανεξαρτησία της υδατοσφαίρισης για πολλούς λόγους που εξήγησαν στην «Ε» μετά από μια συνάντηση. Δημήτρης Κουρέτας, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπεζιλιώτης μίλησαν για πολλά θέματα του παρελθόντος αλλά και για τα σχέδια του μέλλοντος.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Δημήτρης Κουρέτας εξήγησε αρχικά πως δεν έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος ξανά (ήταν από το 2006) διότι υπήρχαν αρκετές «τρικλοποδιές» «κάποιοι που είναι και τώρα στο Δ.Σ. και τους έδινα ό,τι μου ζητούσαν στην κολύμβηση έκαναν προπαγάνδα εναντίον μου πριν τις εκλογές. Οι ίδιοι έρχονταν σπίτι μου και μου ζητούσαν χρήματα για να πάνε τα παιδιά τους σε αγώνες και εγώ τα έδινα. Σαν διοίκηση μέχρι στιγμής δεν χωρίσαμε ποτέ τα δύο τμήματα όμως τώρα θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το πόλο ακέραιο» είπε και συνέχισε: «Σε όλη τη θητεία μου δεν χρωστάμε σε κανέναν και αφήνουμε καθαρό τοπίο. Αυτό που θα ζητήσουμε τώρα είναι να υπάρχει αυτονομία στα οικονομικά ζητήματα καθώς έχουμε σχέδια για την ομάδα και πλάνο τριετίας. Ήδη μάλιστα υπάρχει ενδιαφερόμενος χορηγός για το όνομα των επόμενων 3 ετών». Εν τέλει μίλησε και για οικονομικά ζητήματα με συγκεκριμένα ποσά. «Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια έφερα στο σύλλογο 400.000 με μορφή χορηγιών και 80.000 από μένα. Αν ο σύλλογος δεν μου καλύψει το προσωπικό δάνειο που πήρα για το Ν.Ο.Λ., ύψους 20.000 ευρώ, με υποθήκη το ίδιο μου το σπίτι, τότε θα καταφύγω σε ασφαλιστικά μέτρα για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ν.Ο.Λ. Επίσης σκέφτομαι να κάνω αγωγή εναντίον μελών του Δ.Σ., επειδή ασκούσαν συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου στην περίοδο των εκλογών».
Από την πλευρά του ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως «αν ο σύλλογος έγινε γνωστός στη Λάρισα και γενικότερα στην Ελλάδα έγινε από το πόλο. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε με τίποτα. Οι παίκτες μας ντόπιοι και μεταγραφές έπαιξαν μέσω του Ν.Ο.Λ. σε όλες τις Εθνικές ομάδες. Στην κολύμβηση έχουμε να δούμε πολλά χρόνια να διαπρέπει κάποιος αθλητής. Το πόλο είναι πραγματική διαφήμιση του συλλόγου και θα πρέπει να δοθεί η λειτουργία του σε ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπάνε το άθλημα. Δεν θα πρέπει να γίνουν κινήσεις χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις. Για να συνεχιστεί αυτήν η ομάδα χρειάζεται και ανάλογη διαχείριση».
Τέλος ο Γιώργος Μπεζιλιώτης ανέφερε: «Οι άνθρωποι της κολύμβησης δεν υπολογίζουν πως το πόλο είναι αγάπη και έχει διάρκεια. Ένας αθλητής μπορεί να παίζει ως τα 35-36. Στην κολύμβηση οι περισσότεροι μετά από λίγο σταματάνε γενικά. Δεν δίνονται κίνητρα σε νεαρά παιδιά να ξεκινήσουν από την αρχή με πόλο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν μας δίνεται καθόλου η μικρή πισίνα». 
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ
Στα σχέδια των μελών του τμήματος είναι να υπάρξει μια σειρά επαφών με ανθρώπους της πόλης σε καίριες θέσεις και τόνισαν πως θα πραγματοποιηθεί και επίσημη παρουσίαση της ομάδας η οποία θα αποτελείται κυρίως από Λαρισαίους.
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
Αξίζει να αναφέρουμε πως 10/6 εστάλη επιστολή στον νέο πρόεδρο του ΝΟΛ, Γιάννη Χαρούλη για το συγκεκριμένο θέμα και αυτήν είναι η εξής:
«Κύριε πρόεδρε,
Στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την υδατοσφαίριση θα θέλαμε τις απόψεις (παρακαλούμε γραπτά) για τα παρακάτω θέματα:
1) Προγραμματισμός για την ανδρική και γυναικεία ομάδα του Ομίλου.
2) Οικονομικό προγραμματισμό και πώς θα καλύψετε τη δαπάνη.
3) Επειδή ο Ναυτικός Όμιλος είναι πλέον στις κορυφαίες ομάδες στην  Ελλάδα, θα θέλαμε το σχεδιασμό σας για τα τμήματα υποδομών (παιδιά 2003-2001 γεννηθέντα).Δηλαδή τον τρόπο συνεχούς τροφοδότησης των ακαδημιών με νέα παιδιά μικρής ηλικίας. Το τελευταίο θεωρούμε ιδιαίτερα σοβαρό μιας και πλέον η χώρα περνώντας πολύ δύσκολές οικονομικές μέρες θα πρέπει οι σύλλογοι της υδατοσφαίρισης να παράγουν δικά τους φυτώρια και να μην αιμορραγούν από μεταγραφές μη γηγενών παικτών και παικτριών.
Παρακαλούμε πολύ κ. πρόεδρε για την απάντησή σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση τα μέλη του ΔΣ των τμημάτων υδατοσφαίρισης: Κουρέτας Δημήτριος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Μπεζιλιώτης Γεώργιος, Στεργίου Βαγγέλης».
ΠΗΓΗ:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ