Η Μαρσέιγ θέλει Μουρίκη

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο φουνταριστός του Πανιωνίου έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τη γαλλική ομάδα και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όπως είπε και ο ίδιος στο Onsports.Τα ταραγμένα… νερά στις ελληνικές πισίνες στέλνουν έναν έναν παίκτη για… μετανάστευση. Ο Χρήστος Αφρουδάκης
όπως γράψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μλάντοστ, ενώ ο Κώστας Μουρίκης έχει δεχτεί πρόταση από τη Μαρσέιγ και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον φουνταριστό του Πανιωνίου, επιβεβαίωσε ότι την πρόταση από την ομάδα της Μασσαλίας και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του, όπως είπε και ο ίδιος. «Προτεραιότητά μου είναι ο Πανιώνιος. Την Τετάρτη (15/6) θα έχει δ.σ. οπότε θα περιμένω τις εξελίξεις και μετά θα αποφασίσω. Με δελεάζει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, όπως είναι αυτό της Μαρσέιγ και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να συνεχίσω στο εξωτερικό την καριέρα μου, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι σίγουρο».
Στο μεταξύ ο πολίστας των «πανθήρων» έχει δεχτεί πρόταση και από τον Ολυμπιακό, ενώ όπως είπε και ο ίδιος, «έχω δεχτεί πρόταση από δύο ελληνικές ομάδες τις οποίες σκέφτομαι, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αφού πρέπει να μιλήσω με τον Πανιώνιο».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ