«Ερυθρόλευκη»... μπουτίκ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ολοι θέλουν να ψωνίσουν από τον Ολυμπιακό. Την μπουτίκ με τα περισσότερα από τα «ακριβά κομμάτια» της υδατοσφαίρισης. Λογικό, για πολλούς λόγους. Οχι μόνο για να ενισχυθούν με παίχτες υψηλής αξίας, αλλά παράλληλα γιατί θα αποδυναμώσουν την ομάδα που σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα Γι' αυτό το σημερινό μπαράζ συναντήσεων που θα έχει ο Μιχάλης Κουντούρης με «ερυθρόλευκους» παίκτες,
διεθνείς και μη, αναμένεται να σημάνει εξελίξεις όχι μόνο στο λιμάνι, αλλά και στη Χίο και τη Βουλιαγμένη.


Θέλει Μυλωνάκη η Βουλιαγμένη
Τόσο οι Χιώτες αλλά και οι «μπέμπηδες» περιμένουν μια απάντηση από τον «ερυθρόλευκο» Μανώλη Μυλωνάκη. Ο Χανιώτης περιφερειακός, αλλά και ο Χρήστος Αφρουδάκης, έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι «μπέμπηδες» αναμένουν ένα «ναι» ή ένα «όχι» και από τον Αφρουδάκη, ώστε να προχωρήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας τους.
Στη Χίο «καίγονται» για να μάθουν νέα από τη συζήτηση που θα έχει ο κ. Κουντούρης με τρεις παίκτες, τους Χιώτες Γιώργο Ντόσκα και Γιάννη Φουντούλη, αλλά και με τον Μυλωνάκη.
Ο Ολυμπιακός έχει προτείνει μείωση επί των οφειλομένων στους παίχτες του και περιμένει την απάντησή τους. Οι περισσότεροι αθλητές θα διαπραγματευτούν την πρόταση που τους έχει κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης, συνεπώς είναι διατεθειμένοι να ξεγράψουν μια και καλή ένα σοβαρό ποσό από τα δεδουλευμένα τους. Το πιο πιθανό είναι η πλειονότητά τους να αποδεχθεί το «κούρεμα» στις οφειλές, αλλά όχι στο ποσοστό (35%) που επιθυμεί ο Ολυμπιακός. Αρα όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση που θα δώσει ο επερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην αντιπρόταση των αθλητών.
Συνεπώς, σήμερα οι Πειραιώτες δεν αποφασίζουν μόνο για τη δική τους ομάδα, αλλά και για το ρόστερ της Χίου και της Βουλιαγμένης
Μετά τις συναντήσεις θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επικυρωθούν οι υποψηφιότητες για τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου.

Ο Μιράλης, ο Μάζης και η Χίος
Ο Ανδρέας Μιράλης του Πανιώνιου έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Πληροφορίες, τις οποίες δεν επιβεβαίωσε ο ίδιος, τον θέλουν να αποδέχθηκε ικανοποιητική πρόταση της Χίου. Ωστόσο, δεσμεύεται με τον Πανιώνιο με ιδιωτικό συμφωνητικό που λήγει την επόμενη σεζόν και τονίζει ότι πρώτα θέλει να μιλήσει με τους «κυανέρυθρους».
Σε κάθε περίπτωση, έχει πολλούς λόγους για να συζητήσει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου. Εκτός από το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν και τον τρόπο με τον οποίο θα αποδεσμευτεί θέλει να μάθει και το μέλλον του συλλόγου. Ο Πανιώνιος οφείλει 10 μηνιάτικα στον Μιράλη, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμα και να χαρίσει στην ομάδα του μέρος από αυτά τα χρήματα προκειμένου να τον αποδεσμεύσει και να ακολουθήσει το σύλλογο που θα του προσφέρει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο.
«Δεν έχουμε μιλήσει με τον παίκτη. Εχει όμως συμβόλαιο. Δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αποδεσμευθεί» τόνισε στο «Goal» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος επισήμανε ότι έχει μιλήσει και με τον Δημήτρη Μάζη προσθέτοντας ότι ενημερώνει τον 35χρονο άσο για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη και ότι δεν αποκλείεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Ο Μάζης έχει επίσης συζητήσει με τη Χίο.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ