Με φόρα από την Κάλυμνο!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κάλυμνο, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 6-2  κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών στο πόλο. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι απέχουν μία νίκη  από την κατάκτηση
του Πρωταθλήματος, και θα προσπαθήσουν να την πετύχουν το Σάββατο (11/6).
Οι άμυνες και οι δύο τερματοφύλακες είχαν τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη επίθεση του ματς με τον Κολόμβο, αλλά στη συνέχεια «έπεσαν» πάνω στον πολύ καλό Τσαλκάνη, ενώ είχαν και κάποιες βεβιασμένες επιλογές. Από την άλλη πλευρά, η πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού δεν επέτρεπε στους παίκτες του Τεό Λοράντου να τροφοδοτήσουν τον Βουλγαράκη στα 2μ. και τους υποχρέωνε να δοκιμάζουν πολλά περιφερειακά σουτ, που συνήθως σταματούσαν στον Δεληγιάννη. Ενα απ΄αυτά, πάντως, βρήκε στόχο και με σκόρερ τον Καρούντζο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν 3-1, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν με παίκτη παραπάνω, αλλά ακόμη ένα μακρινό σουτ, αυτή τη φορά από τον Γκακ, διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 3-2.

Αυτό που τελικά «πλήρωσαν» οι φιλοξενούμενοι ήταν η επιθετική «αφλογιστία» τους, με το 0/9 στον παίκτη παραπάνω να είναι απολύτως χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα. Χωρίς να κάνουν σπουδαία εμφάνιση, οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστή τον Χριστόδουλο Κολόμβο, σημείωσαν τρία αναπάντητα γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, ξέφυγαν με 6-2 και ουσιαστικά «καθάρισαν» τον τρίτο τελικό. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου να «τρώνε» το χρόνο και να κάνουν παράλληλα οικονομία δυνάμεων, αφού προέρχονταν από το φάιναλ-φορ του κυπέλλου στην Κάλυμνο.


Τα οκτάλεπτα
: 1-1, 2-1, 3-0, 0-0

Διαιτητές
: Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης

Τα γκολ
:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
: Κολόμβος 2, Ντόσκας 2, Δελακάς, Σχίζας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
: Καρούντζος, Γκακ

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ