Κολόμβος: «Δύσκολη η συνέχεια»

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τη Μεγάλη Βρετανία προεξοφλούσε εύκολη επικράτηση για την Εθνική Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, όμως όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχουν στραμμένο το βλέμμα στις δύσκολες υποχρεώσεις που έπονται…«Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο, όμως τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν από εδώ και πέρα. Η εύκολη νίκη επί της Αγγλίας δεν σημαίνει κάτι, διότι οι Άγγλοι είναι μία νέα ομάδα και δεν αποτελούν τον κατάλληλο αντίπαλο για να βγάλεις πολλά συμπεράσματα», επισήμανε ο διεθνής, Χριστόδουλος Κολόμβος.
«Βασικός στόχος μας είναι να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πράγμα που μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές καλές ομάδες. Φυσικά αυτό είναι λίγο μακρινό ακόμα, καθώς νωρίτερα προέχει να προετοιμαστούμε καλά για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο που θα προκύψει από την κλήρωση για τα νοκ άουτ ματς για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση στα τελικά, γιατί από εκεί θα κριθεί η συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά, που θα δώσει τα εισιτήρια για το Λονδίνο», πρόσθεσε ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού και κατέληξε…
«Αυτές τις μέρες προετοιμαζόμαστε μαζί με την Ισπανία στο Ζάππειο, ενόψει του τουρνουά "Σαμαρτζίδης Καπ" στην Κέρκυρα. Είναι η πιο ιδανική προετοιμασία που θα μπορούσαμε να κάνουμε, ενώ και τα δύο τουρνουά που ακολουθούν, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων του κόσμου, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ». 
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ